Världens första turneringsspel i livebetting


Unibet* slår på stort och lanserar nu den nya funktionen BetUP. Det innebär att du väljer en match som finns tillgänglig under fliken "BetUP" och sedan anmäler du dig till vilken match du vill. Du köper in dig till turneringen och du kan se direkt hur stor prispotten är. När du är anmäld och matchen startar kommer du under matchens gång att få flervalsalternativ på olika händelser. Alla spelare som är anmälda till turneringen får samma alternativ och gissar du rätt får du poäng.

Detta pågår sedan under hela matchen. Den med högst poäng tar hem storvinsten men skulle du missa förstaplatsen behöver du inte hänga läpp för det. Det är nämligen flera prisplatser och hur mycket du har chans att vinna står när du klickar dig in på turneringen.

Sätter lite extra spänning i matchen


Det blir som en match i matchen, mot de andra spelarna på Unibet*. Deras innovativa idé har redan fått mycket positiv feedback av sina spelare och verkar vara väldigt uppskattat. De är fortfarande i uppstarten av den nya speltypen så räkna med att utbudet av tillgängliga matcher kommer att öka med tiden.

[bookmaker_bonus id=2]

Om detta intresserad dig som inte redan är kund hos Unibet* kan du passa på att ta del av deras välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor. Sätter du in 500 kronor får du alltså 1500 kronor att spela för. En alldeles lagom spelkassa att testa den nya funktionen BetUP med!