Världens första turneringsspel i livebetting


Unibet slår på stort och lanserar nu den nya funktionen BetUP. Det innebär att du väljer en match som finns tillgänglig under fliken "BetUP" och sedan anmäler du dig till vilken match du vill. Du köper in dig till turneringen och du kan se direkt hur stor prispotten är. När du är anmäld och matchen startar kommer du under matchens gång att få flervalsalternativ på olika händelser. Alla spelare som är anmälda till turneringen får samma alternativ och gissar du rätt får du poäng.

Detta pågår sedan under hela matchen. Den med högst poäng tar hem storvinsten men skulle du missa förstaplatsen behöver du inte hänga läpp för det. Det är nämligen flera prisplatser och hur mycket du har chans att vinna står när du klickar dig in på turneringen.

Sätter lite extra spänning i matchen


Det blir som en match i matchen, mot de andra spelarna på Unibet. Deras innovativa idé har redan fått mycket positiv feedback av sina spelare och verkar vara väldigt uppskattat. De är fortfarande i uppstarten av den nya speltypen så räkna med att utbudet av tillgängliga matcher kommer att öka med tiden.

Sportbonus

Annonce

Få en sportbonus 200% upp till 2000 kr när du öppnar ett nytt konto

  1. Öppna ett konto hos Unibet genom Betting.se
  2. Genomför din första insättning på minst 100 kr.
  3. Erhåll din bonus på 200% upp till 2000 kr
Omsättningskrav: 5.00x bonus till minsta oddset 1,40.Du måste omsätta 5000 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: Som spelare kan du endast ta del av 1 bonus från Kindred Group. Detta gäller från 1:a april. Det betyder att spelare kan inte längre ta emot en välkomstbonus från Bingo.com, iGame, Unibet, Storspelare och Maria Casino om en spelare redan har mottagit en bonus från någon av dessa eftersom att alla är under Kindred Group.

Villkor och krav: Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Compliance: 18+ | Endast nya spelare | Min. insättning: 100 kr | Omsättningskrav: 6x | www.stodlinjen.se | Regler & villkor gällerOm detta intresserad dig som inte redan är kund hos Unibet kan du passa på att ta del av deras välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor. Sätter du in 500 kronor får du alltså 1500 kronor att spela för. En alldeles lagom spelkassa att testa den nya funktionen BetUP med!