Vi har kommit fram till semifinalerna av EM 2016, snart ska allt avgöras men första ska de två finallagen tas fram. På onsdag kväll är det Portugal och Wales som gör upp om en av platserna, ska skrällaget ifrån de brittiska öarna kunna rubba Cristiano Ronaldo och hans Portugal? Spela på matchen hos Unibet * , nu med ännu högre odds på utvalda spel!

Fortsatt framgång för Portugal?


2 mål och 2 assist så här långt i mästerskapet, Cristiano Ronaldo är på väg att hitta storformen lagom till upplösningen av EM i Frankrike. Skulle formen hålla i sig mot Wales så kan det bli en tuff afton för britterna. Självklart ska man inte räkna bort Wales och Gareth Bale som har visat oss innan vilket svårslaget lag man är.

Portugal är med rätta favoriter i matchen och ska, om spelet stämmer, säkra sin plats i finalen när man nu ställs mot Wales. Unibet * väljer att höja oddsen på utvalda spel för att ge dig chansen att vinna ännu mer.

 

Cristiano Ronaldo gör första målet – Ordinarie tid


Ja                            4.30

Nej                         4.30

 

Matchen har över 3,5 mål – Ordinarie tid


Ja                            6.20

Nej                         6.20

 

Portugal gör mål i båda halvlekarna – Ordinarie tid


Ja                            4.50

Nej                         4.50

Blir detta Cristiano Ronaldo och Portugals match? Oavsett vad du tror så är oddsen på en portugisisk islossning i matchen alldeles för bra för att inte testa. Kika in på Unibet * redan nu och lägg dina spel inför de kommande semifinalerna, här är din chans till att vinna stort!

Spela hos Unibet här!