Veckan har precis startat men som tur är spelas ligafotboll varje dag denna vecka. Medan de flesta matcherna i Europa spelas imorgon hittar vi redan ikväll ett par riktiga godingar på spelschemat.

Wolfsburg – Dortmund | Avspark 20.00

Wolfsburg har skrapat ihop fem poäng på de tre inledande ligamatcherna. Nu möter laget starka Dortmund som trots endast en poäng mer, inledningsvis har visat styrka i överflöd.

Efter seger i premiären har Wolfsburg nu två raka kryss dels på hemmaplan men även på bortaplan senast. Dortmund i sin tur inledde ligaspelet med en seger följt av ett kryss. Men nu börjar de gulsvarta verkligen pricka formen och en imponerande 6 – 0 seger mot Legia i Champions League följdes upp av en fantastisk seger mot Darmstadt i Bundesliga med samma siffror. Ikväll jagar laget sin första bortaseger i Bundesliga samtidigt som Wolfsburg-fansen suktar efter den första hemmasegern. Hemmafansen får dock vänta lite till för glödheta Dortmund åker inte till Volkswagen Arena för att förlora. Unibet* ger dig följande odds.

Wolfsburg – 4.50 | Oavgjort – 3.90 | Dortmund – 1.75

AC Milan – Lazio | Avspark 20.45

Kvällens enda Serie A match finner vi på San Siro där Milan tar emot Lazio. Det skiljer en poäng mellan lagen med fördel för gästerna och hemmalaget tar sig an denna match med 2 vinster och 2 förluster i ryggen. Lazio i sin tur har 2 vinster, ett kryss och en förlust att visa för och en stabil 3 – 0 seger senast mot Pescara tar gästerna in i detta möte med självförtroende.

Förra säsongen slutade matchen 1 – 1 på denna arena och ikväll förvånar det inte ifall vi återigen får se delad pott lagen emellan.

Milan – 2.15 | Oavgjort – 3.40 | Lazio – 3.50

Sevilla – Betis | Avspark 22.00

Kvällens derby hittar vi på Ramón Sánchez Pizjuán i Spaniens allra sydligaste delar där Sevilla tar emot Real Betis i Sevilla-derbyt. Hemmalaget jagar på i toppen och efter fyra omgångar spelade är 2 vinster och två kryss inkasserade. Med åtta poäng, 3 fler än Betis, med egenskap av hemmaplan och med en bättre trupp och form, är Sevilla storfavoriter ikväll. Ett derby är alltid ett derby och vad som helst kan hända, men inte riktigt i detta fall. Senast Betis besegrade Sevilla var för 7 matcher sedan år 2014 i Europa League. Därefter på de senaste 6 matcherna är ett kryss det bästa resultatet som Betis fått med sig från Sevilla-derbyt. Nu är frågan ifall Betis kan bryta mot sviten och skrälla i kvällens sena La Liga match eller om Sevilla kommer visa att storebror förblir storebror.

Sevilla – 1.47 | Oavgjort – 4.60 | Real Betis – 6.50

Unibet* levererar en av marknadens tyngsta sportsbooks med ett stort utbud och höga odds. Kika in redan nu för att inte missa de fina oddsen på kvällens matcher!

Spela hos Unibet!