Att det råder kaos i USA efter stormningen av Kapitolium är välkänt och nu håller världen andan när Donald Trump gör sina sista dagar som president för USA. Hos Betfair finns det nu odds på vad den nuvarande presidenten kommer att göra under tiden som hans efterträdare Joe Biden blir installerad som USA:s 46:e president genom tiderna.

Den 20 januari är det dags för Joe Biden att sväras in som nästa president för USA, men frågan alla ställer sig är hur Donald Trump kommer att spendera sin tid under denna procedur.

Odds: Vad gör Donald Trump under ”Presidental Inauguration Day”

Analys av oddsen

Det är svårt att veta vad som försegår i Donald Trumps huvud men vad som står klart är att även stora delar av de som försvarat honom under hans fyra år som president nu överger honom i allt högre utsträckning. Detta efter att Trump uppmanat sina följare till stormningen av demokratins hjärta i USA.

Donald Trump är stort fan av golf och under det intensiva valet så sågs han flera gånger på golfbanan. Därför är det inte särskilt förvånande att spela golf är det som har lägst odds. 1,50 visar att spelbolagen tror att det är detta han kommer att göra när Joe Biden blir installerad.

Att han skulle sola är näst störst chans enligt oddsen men golf känns betydligt mer sannolikt. Ett samtal med Kim Jong-un känns också lite väl magstarkt men samtidigt har Trump visat gång på gång att han kan ta kontroverserna till nya nivåer. 

Att han skulle åka till Ryssland känns än mer osannolikt den 20 januari och att mäta sina händer är bara fett weird. Vi tror att Donald Trump väljer att spela golf när Joe Biden blir installerad.