Toto2 har funnits ute för allmänheten att prova på ett tag. Nu släpper Betting.se in bolaget i värmen, vilket gör att du från och med idag kan läsa en fulländad recension om bolaget och få reda på all info du behöver innan du skapar ett konto. Självklart gör du helt rätt i att skapa kontot via oss på Betting.se för att bli försäkrad den bästa välkomstbonusen och full support om du undrar något kring bolaget!

 

Högst återbetalning på travsport

Likt en frisk fläkt så har Toto2 kommit in och tagit marknaden med storm. Man erbjuder utöver ett fulländat utbud av sporter, även en travsektion för alla er som föredrar att spela på hästsport. Glöm den tråkiga vandringen till närmsta ATG-ombud, med Toto2 lägger du dina spel vartifrån du vill, både i mobilen eller via datorn. När det kommer till återbetalning på just travsport så kan man slå sig för bröstet då man erbjuder högst återbetalning utav samtliga spelbolag!

100% upp till 500 kronor i sportbonus!
 

Hämta din Toto2 bonus via Betting.se

Nu har det blivit dags att skaffa kontot hos Toto2, och självklart gör du helt rätt i att skaffa det genom Betting.se. Följs stegen nedan och få direkt 500 kronor extra att spela för på odds (finns även en unik travbonus):

  1. Använd länken via Betting.se till Toto2!
  2. Aktivera ditt konto
  3. Genomför en första insättning och välj SPORTBONUS
  4. Bonusen aktiveras med en gång, redo att användas på odds!