Fredagen bjuder på ett riktigt härligt och blandat Topptips där ett par favoriter ser ut att bli ganska kraftigt överstreckade. Något som definitivt måste utnyttjas! Mötet mellan Arsenal och Man United i Ligacupen sätter prägel på den här trevliga raden. Är det nu det är dags för Solskjærs segertåg att stanna på perrongen?  

Spelstopp: 19.59

1. Arsenal - Manchester United 1

I London går ett riktigt sevärt möte av stapeln på The Emirates. Arsenal har den senaste tiden varit väldigt ojämna men i derbyt mot Chelsea i lördags stod Unai Emerys mannar för kanske säsongens bästa insats, där det blev seger med 2-0. Bellerín och Holding är out i backlinjen men överlag ser skadeläget ljusare ut än tidigare hos de rödvita. Man United är som ett helt nytt lag under Ole Gunnar Solskjær och Rashford och inte minst Pogba ser för dagen ut att trivas som fiskar i vattnet. Duon gjorde de två målen i 2-1 segern mot Brighton i helgen vilket var Uniteds sjunde raka seger. Utgå från en gate (etta-tvåa).

2. Bristol City - Bolton 1

Bolton Wanderers går riktigt trögt i The Championship och så sent som för knappt två veckor sedan fick gästerna stryk mot Bristol City på Ashton Gate i ligaspelet. Allt talar för att det kommer att återupprepas i den fjärde omgången av FA-cupen. The Robins ser fruktansvärt bra ut för dagen. Anmärkningsvärt är att Niclas Eliassons Bristol har fem raka segrar och hela elva matcher i följd utan någon förlust. Ett motiverat, formstarkt och mer kompetent City vinner det här. Bra etta!

3. Hertha Berlin - Schalke 04 2

På Olympiastadion i Berlin blir hemmalaget kraftigt övervärderade. Hertha Berlin må ha varit stabila hemma i huvudstaden den här säsongen men Pál Dárdai mannar ser inte alls lika självklara ut som under inledningen av säsongen. Spelare för spelare ska Schalke vara ett starkare lag. De blåvita från Gelsenkirchen hade svårt att kombinera Bundesliga med Champions League under hösten. Därav en skral tabellplaceringen. Gästerna tog sig dock vidare till slutspel i CL vilket helt klart vittnar om potentialen i Schalke. X2 känns riktigt bra till den här streckningen!

4. Marseille - Lille X

Trots att Rudi Garcia har fått behålla stommen från i fjol har inte Marseille varit i närheten av samma nivå som i fjol. Les Phocéens tog dock en efterlängtad triumf i söndags mot Caen (1-0), dessvärre för Garcias del blev Payet skadad i den tillställningen. Det var däremot ett “genidrag” att byta ut Payet eftersom ersättaren Sanson gjorde matchens enda mål. Lille har i sin tur överpresterat den här säsongen. På Vélodrome, där LOSC inte vunnit sedan 2011, är dock Marseille befogade favoriter. Les Phocéens har endast en ligaförlust på hemmagräs den här säsongen. 1X!

5. NAC Breda - ADO Den Haag 2

I Eredivisie lever NAC Breda riktigt farligt. De gulsvarta inledde året med att torska mot Willem II på bortagräs med 0-2 och inför omgång 19 är Yellow Army nästjumbo i serien. Ett stort minus inför mötet med Ado Den Haag är att El Allouchi och lagets bästa målskytt Te Vrede är skadade. Gästerna underskattas enormt i det här mötet. De gulgröna har presterat riktigt bra på resande fot den här säsongen och laget är ett par kliv ovanför värdarna i tabellen. Bortsett från att målvakten Zwinkels är avstängd ser även Den Haag helt ordinarie ut. Tvåan är en ruggigt bra värdespik!

6. Royal Antwerp - Standard Liège 2

Toppmöte på Bosuilstadion i Jupiler League. Royal Antwerp har överraskat på ett positivt sätt hittills och faktum är att The Great Old befinner sig på samma poäng som de regerande mästarna och tabelltvåan Club Brügge. Storlaget Standard Liège ska trots detta ha rimliga chanser i norra Belgien. Standard är Belgiens mest populära fotbollslag och ser rent truppmässigt snäppet vassare ut än hemmalaget. Här kommer Michel Preud'hommes mannar till spel med fyra raka triumfer i bagaget. Således bra självförtroende i båda lägren. Etta-tvåa i utgång.

7. Foggia - Crotone 1

Crotone degraderades från Serie A i fjol men trots det fick Kalabrien-laget behålla en ganska stor del av fjolårets upplaga inför den här säsongen. Men det har detta till trots gått rent ut sagt bedrövligt för Marcus Rohdéns gäng i Serie B. Crottarna är segerlösa i tolv matcher i följd och på resande fot har tabelljumbon åtta raka nollpoängare. Foggia ser klart hetare ut även fast det endast skiljer fyra poäng mellan lagen i tabellen. Dock ska dock nämnas att de rödsvarta fått sex poängs avdrag. Således ljuger tabellen något för hemmalagets del. 1X ska räcka långt på Stadio Pino Zaccheria där Foggia inte kammat noll sedan september.

8. Real Zaragoza - Real Oviedo X

Real Zaragoza har underpresterat å det grövsta den här säsongen i Segunda División. Det finns dock ett stort kunnande i Los Maños som sett något förbättrat ut den senaste tiden. Real Oviedo har lyckats ta full pott i de tre senaste matcherna men Asturien-laget är trots detta korrekta underdogs i det här mötet. Spelare för spelare är det här två jämna lag vilket bör göra Zaragoza till en knapp favorit med tanke på hemmaplansfördelen. Välkommen till La Romareda Real Oviedo, här har ni inte lyckats ta tre poäng under hela 2000-talet. 1X!

Kassaskåpet! - Bristol City

Motivation, klass, form och hemmaplansfördelen bäddar för en säker etta på Ashton Gate. Bra spik!

Varningen! - Ado Den Haag

Nästjumbon NAC Breda saknar bland annat sin bästa målskytt, trots detta streckas de gulsvarta till en tydlig favorit. Helt obefogat. Ett bortastarkt Ado Den Haag har ypperliga chanser att rensa bort förvånansvärt många kuponger!

32 rader

1. Arsenal - Man. United 12

2. Bristol City - Bolton 1

3. Hertha - Schalke 04 2

4. Marseille - Lille 1X

5. Breda - Haag X2

6. Antwerp - St. Liège X

7. Foggia - Crotone 1X

8. Zaragoza - Oviedo 1X

144 rader

1. Arsenal - Man. United 1X2

2. Bristol City - Bolton 1

3. Hertha - Schalke 04 2

4. Marseille - Lille 1X

5. Breda - Haag X2

6. Antwerp - St. Liège 1X2

7. Foggia - Crotone 1X

8. Zaragoza - Oviedo 1X

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100