Tisdagens Topptipset erbjuder fyra veckomatcher i engelska Premier League och The Championship, Champions league-lagen Juventus och Barcelona har även dem ligamatcher. Därutöver bjuds det på två cupmatcher, en i Tyskland och en i Frankrike. Mot åtta rätt!

 

Spelstopp: 20.44

 

1. Watford - Fulham 1

Kupongen börjar med ett London-derby när nästjumbon Fulham gästar Vicarage Road. Watford har sett starka ut på hemmamark på senare tid, vilket fem matcher i följd utan förlust bevisar. The Hornets har gjort bra ifrån sig hittills under säsongen och parkerar på tionde plats i tabellen. För bortalagets del ser det betydligt mörkare ut, speciellt när lagets skyttekung Aleksandar Mitrović är skadad. Poängen måste börja trilla in innan det är försent för The Cottagers, om minsta gnutta hopp om nytt kontrakt ska finnas. Javi Gracias lag föredras i utgång fast de är överstreckade. Lägg till krysset vid större system för chans på bättre utdelning!

 

2. Wolverhampton - Manchester United 2

Nästa match är även den i Premier League där överraskningslaget Wolves tar emot Manchester United hemma på Molineux Stadium. Hemmalaget från West Midlands har gjort bra insatser tidigare den här säsongen mot topplag. Lagen möttes nyligen i FA-cupen och den matchen slutade med 2-1 i Wolverhamptons favör. United behöver ta en trepoängare för att haka på i kampen om topp 4-placeringarna. The Red Devils studsade tillbaka senast mot Watford efter förlusten mot Arsenal i ligaspelet. Ole Gunnar Solskjærs mannar är starkare och får bära favoritskapet. X2!

 

3. Middlesbrough - Bristol City 1

Nästa stopp är i divisionen under, The Championship. Två formsvaga lag ställs mot varandra på Riverside Stadium. Middlesbrough har fyra förluster i rad. Ska dock nämnas att de har mött lag som också tillhör toppskiktet. Värt att notera är att båda lagen står på samma poäng och är i högsta grad med och slåss om playoff-platserna. Bristol bröt sin dåliga trend senast när laget slog tabelltvåan Sheffield United. The Boros dåliga svit måste ta slut någon gång och detta känns som rätt tillfälle. Det är bra värde på ettan så utgå därifrån.

 

4. Swansea - Brentford 1

Nu till Wales och Graham Potters lag som har det väldigt tungt för tillfället. Swansea har tre raka förluster och laget har även problem med målskyttet. Endast ett mål framåt under dessa tre matcher talar sitt tydliga språk. Svanarna får se sin chans här då det även står en formsvag motståndare på andra sidan Liberty Stadium. The Bees är svaga i bortaspelet och bara vunnit en av de senaste sex i den kategorin. Dagsformen är liknande för båda lagen och då väger hemmaplan tungt. 1X är rimligt.

 

5. Augsburg - RB Leipzig 2

Över till Tyskland där det vankas cupspel i DFB-pokal. Bottenlaget Augsburg har vaknat till liv nu på slutet av säsongen, hemmalaget har vunnit två av de fyra senaste matcherna. Dock är Leipzig för svåra för bottenlaget. Redbull-laget vann senast mot Hertha Berlin med 5-0 och dansken Yussuf Poulsen gjorde ett hattrick. Emil Forsberg visade där fin form med ett mål och en assist. Hela Leipzig ser för övrigt vassa ut med inte en enda förlust sedan mitten av januari. Tvåa!

 

6. Cagliari - Juventus 2

Vidare till Italien och Sardinien där Juventus kommer på besök till Sardegna Arena. Detta kommer bli en uppgift av det svårare slaget för “Den gamla damen”. Cagliari har tagit 24 av sina totalt 33 poäng på hemmamark och har fått tillbaka skyttekungen Leonardo Pavoletti från avstängning. I Juve saknas troligen Cristiano Ronaldo, dock har de i princip redan säkrat sin åttonde raka Scudetto. Massimo Allegri har redan börjat rotera en del i truppen för att hålla alla spelare fräscha inför Champions League-slutspelet. Det öppnar upp för hemmalaget. Utgå från tvåan men gardera tidigt och friskt, helst alla tecken om plånkan tillåter.

 

7. Lyon - Rennes 1

Semifinaldags i Coupe de France. Rennes kommer på besök till Groupama Stadium. I den senaste ligamatchen möttes lagen och den bataljen slutade med 1-0 till Lyons fördel. Det ska dock tilläggas att matchen var jämn och bortasegern satt långt inne. Enligt tabellen ser Les Gones bättre ut, men detta är cupspel och Rennes trivs i den spelformen, något de inte minst visade i Europa League. De rödsvarta har även fått tillbaka hela tre spelare från den senaste tillställningen och en av dessa är poängspelaren Benjamin Bourigeaud. Stirra er inte blinda på Ligue 1 även om Lyon är favorit. Utnyttja era tecken i denna match för den är oviss! 

 

8. Villarreal - Barcelona 2

Sista destinationen är Spanien där serieledaren kommer på besök till Estadio de la Cerámica. Villarreal, som tidigare säsonger har hållit till på den övre delen av tabellen, riskerar just nu att ramla ur La Liga. Hemmalaget tappade senast en stabil 2-0 ledning till 2-3 och förlust mot bottenkollegan Celta Vigo. Barcelona leder tabellen med hela tio poäng och går mot ligatiteln. Katalanerna har radat upp segrar den senaste tiden, sju till antalet för att vara korrekt. Noterbart är att Lionel Messi har gjort åtta mål på de fyra senaste matcherna, snacka om stekhet! Barca är för starka för de gulklädda. Tvåa!

 

Kassaskåpet! - RB Leipzig

Tyska ligatrean är i riktigt bra form och möter ett bottenlag. Detta ska bara kunna sluta med seger för Emil Forsberg och hans lagkamrater. Spika Leipzig och du behöver inte oroa dig!

 

Varningen! - Cagliari

Cagliari är starka hemma på Sardegna Arena och möter ett Juventus, som i princip redan har vunnit serien och har börjat vila spelare inför Champions League. Satsa på hemmaskrällen som ökar utdelningen avsevärt!

 

Topptipset 32 rader

1. Watford - Fulham 1

2. Wolverhampton - Man. U. X2

3. Middlesbrough - Bristol C. 1X

4. Swansea - Brentford 1X

5. Augsburg - RB Leipzig 2

6. Cagliari - Juventus 12

7. Lyon - Rennes 1X

8. Villarreal - Barcelona 2

 

Topptipset 144 rader

1. Watford - Fulham 1X

2. Wolverhampton - Man. U. X2

3. Middlesbrough - Bristol C. 1X

4. Swansea - Brentford 1X

5. Augsburg - RB Leipzig 2

6. Cagliari - Juventus 1X2

7. Lyon - Rennes 1X2

8. Villarreal - Barcelona 2

 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100