Veckans första Topptips består av en minst sagt klurig rad. Det är en salig mix av matcher där vi inleder i Spanien under måndagskvällen och avslutar i Skottland under tisdagen. Vissa lag känns pålitligare än andra, men frågan är om favoriterna är pålitliga?
Nu kör vi!

Spelstopp: 18.59

1. Numancia - Malaga 2

Första stoppet gör vi på spansk mark. Nuevo Estadio Los Pajaritos är nästa anhalt för ett Malaga som går en tuff kamp om play off-plats som kan leda till La Liga-spel nästa säsong. Gästerna har gått poänglösa ur fyra av 14 på resande fot, men historiskt sett trivs de inte något nämnvärt bra på denna arena. Hemmalaget har spelat in 35 poäng på 29 matcher, vilket är 15 färre än sina motståndare. Tvåan tilltalar mest, men ifrågasätts tidigt.

2. GFC Ajaccio - Lens 2

Från Spanien till Frankrike och nu hamnar vi på Stade Ange Casanova. Hemmalaget går en bottenkamp till mötes, men har just nu tre poängs marginal ner till den negativa kvalplatsen. Gästande Lens har prickat formen och noteras bara för en förlust på sina fem senaste och där tre av dessa är segrar. Mot GFC Ajaccio har gästerna gått förlustfria ur åtta möten sedan 2012 och vi tror att den sviten står sig. Tvåan känns pålitlig.

3. Mansfield - Lincoln X

På lilla Field Mill i Mansfield bjuds vi på toppmöte från engelska League Two. Serieledande Lincoln kommer på besök och bortalaget här har inte förlorat sedan i början på december i fjol. Det ger dem ett utfall på tolv raka i ligan utan nederlag. Hemmalaget har å sin sida fem raka trepoängare på hemmaplan och är med den bedriften formtoppade inför mötet med serieledarna. Poängchans åt båda håll är känslan så gardera friskt är att rekommendera.

4. Regensburg - Greuther Fürth X

I match fyra blickar vi mot Jahnstadion och nu är vi i den tyska andradivisionen. Gästande Fürth har ingen rolig bortastatistik den här säsongen då sju av 13 på resande fot gått förlorade. Hemmalaget har å andra sidan bara tagit full pott i fyra av tolv på hemmagräs, men samtidigt bara noterats för blott tre förluster inför sin hemmapublik. Ettan är streckad till höga 75% (ca) och i jakten på en högre utdelning väljer vi bort den och chansar på att gästerna skräller till sig åtminstone en poäng här.
 

5. Hansa Rostock - Hallescher 2

På Ostseestadion ska Rade Pricas gamla lag försöka väcka säsongen till liv. På Pricas tid var Hansa Rostock ett lag i den tyska högstadivisionen, numera huserar de i den tredje. Hemmalaget är i stort poängbehov i jakten på att blanda sig i toppstriden, men möter ett starkt bortalag som har chans på tredjeplatsen om de sköter sig här. Ettan är favoritstreckad, men väljs även här bort då gästerna i våra ögon är allt för underskattade. X2 är att rekommendera!

6. Banfield - Godoy Cruz 1

Måndagskvällens sista match hittar vi i Buenos Aires. Två jämnstarka lag drabbar samman på Estadio Florencio Sola och här bär hemmalaget favoritskapet i kraft, just det, hemmaplan. Gästerna har tagit poäng i fyra av tio på resande fot och då är det hälften segrar och hälften kryss. Banfield har dock bara löst tre poäng vid 3/10 hemma och är något för stora favoriter här i våra ögon. Ettan åker med, men den bör absolut ifrågasättas.
 

7. Huracán - Estudiantes 1

Vi dröjer oss kvar i Buenos Aires där det bjuds på nattunderhållning för den som är nattuggla. På Estadio Tomás Adolfo Duco har Huracán tre raka 1-0-segrar mot sina stundande motståndare och håller de sviten vid liv är de med i racet om en slutspelsplats. Gästerna har tre raka förluster på resande fot i ligan och ställs mot ett hemmalag som inte fått segerjubla hemma sedan i slutet av januari. Magkänslan säger att hemmalaget löser en efterlängtad seger.

8. Dundee U - Ross County 2

Sist ut är Tannadice Park i Skottland där toppmötet ifrån Championship avslutar kupongen under tisdagskvällen. Gästerna parkerar som serieledare med elva poängs marginal på tvåan Dundee United. Gästerna vann här med 5-1 i fjol, men föll sedan i returen hemma med 1-0. Jämnstarka lag, men där gästerna är klassen bättre. Börja från höger, men räcker stålarna så bör ni plocka fler tecken.

Kassaskåpet! - Lens
Lens slåss i toppen, GFC i botten. Vi tror att det visar sig och finner värde i att utse tvåan till veckans första kassaskåp!


 

Varningen! - Greuther Fürth

Är på tok för lågt streckade på Jahnstadion för vår smak och för att det ska bli utdelning på den här kupongen är ettan värd att blunda för.

32 rader

1. Numancia - Malaga X2

2. GFC Ajaccio - Lens 2

3. Mansfield - Lincoln X2

4. Regensburg - Greuther Fürth X2

5. Hansa Rostock - Hallescher X2

6. Banfield - Godoy Cruz 1

7. Huracán - Estudiantes 1

8. Dundee U - Ross County X2

144 rader

1. Numancia - Malaga X2

2. GFC Ajaccio - Lens 2

3. Mansfield - Lincoln 1X2

4. Regensburg - Greuther Fürth X2

5. Hansa Rostock - Hallescher X2

6. Banfield - Godoy Cruz 1X

7. Huracán - Estudiantes 1

8. Dundee U - Ross County 1X2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100