Det är damfotboll av högsta klass som inleder onsdagens kupong. Champions League-boll är det som gäller där dubbla svenska inslag återfinns i form av Kopparbergs/Göteborg och Piteå.

Fyra goa matcher från MLS ska också analyseras i jakten på åtta rätt där Zlatans Galaxy bland annat reser till Colorado för möte med Rapids. Vi tar avstamp på Gamla Ullevi i Göteborg!

Spelstopp: 18:44

1. Kopparbergs/Göteborg - Bayern München 1

Det är folkfest att vänta på västkusten då Mackan Lantz damer ska försöka stå för en praktskräll och slå ut storlaget Bayern München redan i sextondelsfinalen.

Tyskorna kommer från en imponerande 5-0-viktoria i Tyska Cupen i veckan mot Frankfurt. Det ska dock sägas att svenskorna har god kvalité i sitt lag och ställer upp med internationellt erkända lirare i form av Zigiotti Olme, Roddar och Blomqvist.

Är det någon gång som det finns chans att tvåla dit Bayern är det nu när Bundesliga är inne i sin upptakt. Med värdet solklart till vänster testas 1X på mindre system. Helgardera på större kuponger.  

2. Piteå IF - Bröndby 1

Det är ingen rolig säsong som Piteå hittills har att blicka tillbaka på. Norrländskorna som vann Damallsvenskan i fjol är bara noterade för fem segrar på 16 matcher i ligaspelet.

Bröndby vann danska ligan enkelt under föregående säsong men har börjat året något trevande. Stellan Carlsson förfogar trots allt över ett röddressat gäng fullt med potential.

Ett par landslagdamer i form av Janogy, Karlernäs, Jakobsson bland annat ska absolut kunna vara tungan på vågen här framför hemmapubliken. Ettan är självklar att utgå från.

3. Juventus - FC Barcelona 2

Det vankas stormatch på Stadio Giuseppe Moccagatta i Turin. Juventus ska försöka sig på att ge favoriterna Barcelona en match. Något som Kosovare Asllani och Sofia Jakobssons nya lag, CD Tacón, inte hade en susning av att göra.

Barca vann nämligen med gigantiska siffror i Primera División- premiären i helgen då mötet slutade 9-1! Bianconere fick respass i sextondelen i fjol, då mot danska Bröndby.

Att italienskorna ska lösa ett avancemang är inte troligt och en seger för spanjorskorna är att vänta redan på bortagräs.

4. Hibernian - Slavia Prag 2

I Edinburgh ska stadens damlag, Hibernian, försöka lösa avancemang till en kommande åttondelsfinal. De grönvita hemmatjejerna gick igenom sin kvalgrupp utan bekymmer och full pott. Tuffare nu.

Slavia från Prag är tillsammans med stadsrivalen Sparta Tjeckiens bästa lag och gästerna har gått fram som en ångvält i ligan inledningsvis. Tre segrar och galna 23-2 på dessa möten är ruskigt starka kort. Tidigare LB07-kaptenen Mia Persson hittas i den tjeckiska klubben och Persson var med och målade för sitt nya lag i 13-1-triumfen mot stackars Pardubice.

Till galet fördelaktiga bortaprocent är tvåan kupongens klart bästa tecken som slås in med stenklubba! 

5. New York City - Toronto 1

Från damernas CL-kval till MLS i Nordamerika där det är ett par heta drabbningar att vänta. Först ut blir mötet i New York där två riktigt starka lag just nu ställs mot varandra. Duvorna, som värdlaget kallas, har fem raka segrar inför onsdagens batalj där Tinnerholm styr och ställer i de bakersta leden.

För Torontos del är det också en uppåtgående trend. Kanadensarna har nämligen sex raka kamper utan torsk. Med en del spelare på landslagssamlingar hos besökarna och med ett hemmalag som sällan förlorar hemma bör ettan plitas ner först.

Värdemässigt ser dock tvåan smaskig ut och blir därför ett tidigt val att komplettera med. Därmed sätts garderingarna från höger.  

6. Houston - Minnesota 1

I Texas ska Houston försöka vända en sju matcher lång segerlös svit. Dynamo har haft en hel del motstuds på slutet och det ser inte sådär jätteljust ut här heller då värdarna får klara sig utan ett gäng spelare som är på landslagsuppdrag. Det är dock på resande fot som värdlaget haft som mest bekymmer. På BBVA Compass Stadium är laget relativt stabila och har faktiskt bara noterats för tre förluster på 14 matcher.

Minnesota besegrade LAFC i förra omgången. En jätteskalp såklart för gästande United som där också bröt en tre matcher lång segerlös svit. Precis som hemmalaget saknas troligen en handfull pjäser som är iväg med sina respektive landslag.

1X bör trots allt bör rama in mötet väl.    

7. Colorado - LA Galaxy 2

Zlatans Galaxy är mycket illa ute. Los Angeles-laget gick riktigt bra under första delen av säsongen men har mattats av ordentligt. För tillfället har Ibras gäng ramlat utanför slutspelet och nu behöver gästerna studsa tillbaka omgående. Gästerna kommer troligen få klara sig utan bland annat dos Santos, Antuna och Feltscher som varit inblandade i landslagssamlingar.

Det är dock än värre för hemmagänget! Värdlaget får troligen klara sig utan sina två bästa målskyttar i Kamara och Rubio och dessutom är megarutinerade Tim Howard återigen skadad. Det är inget fel med att inleda streckningen från höger här.

Vid garderingar börjar vi från vänster. 

8. Real Salt Lake - San Jose 1

Sist men absolut inte minst är det två gäng på den västra sidan som ställs mot varandra.

Både Salt Lake och San Jose är inne i riktigt fina perioder men där bägge klubbarna här störs, precis som övriga lag i MLS, av viktiga pjäser på landslagsuppdrag. Värst drabbat verkar gästande Earthquakes vara! López, Lima, Yueill, Kashia, Qazaishvili och Cummings verkar alla vara borta här.

Real kommer också få klara sig utan ett par gubbar men ser på det hela taget något mer stabila ut truppmässigt. 1X känns som en fullgod lösning därför.

Kassaskåpet! - Slavia Prag

Det ska vara en del klasskillnad när Mia Perssons Prag reser till Skottland för match mot Hibernian. Tvåan till kanonfin streckprocent går inte att ifrågasätta. 

Varningen! - Kopparbergs/Göteborg

En svensk triumf på Gamla Ullevi, är det möjligt? Ja! Finns det någon gång som det ska överraskas så är det när Bundesliga ligger i sin linda och Bayern möjligen är aningen ringrostiga! Spännande etta. 

Topptipset speltips och förslag 32 rader

1. Kopparbergs/G. - Bayern M. 1x
2. Piteå IF - Bröndby 1
3. Juventus - Barcelona 2
4. Hibernian - Slavia Prag 2
5. New York City - Toronto 12
6. Houston - Minnesota 1x
7. Colorado - LA Galaxy 12
8. Salt Lake - San Jose 1x

Topptipset speltips och förslag 144 rader

1. Kopparbergs/G. - Bayern M. 1x2
2. Piteå IF - Bröndby 1x
3. Juventus - Barcelona 2
4. Hibernian - Slavia Prag 2
5. New York City - Toronto 1x2
6. Houston - Minnesota 1x
7. Colorado - LA Galaxy 12
8. Salt Lake - San Jose 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100