Uppehåll i klubblagsfotboll i förmån för VM-kvalet har tagit slut för denna omgång men fortsätter igen i november. Nu fokuserar vi istället om till europeisk ligafotboll av högsta klass. Redan imorgon drar matcherna igång och det är i Frankrike och Ligue 1 som vi finner de hetaste drabbningarna!

Toulouse – Monaco | Avspark 19.00


Stadium de Toulouse är spelplatsen för detta toppmöte mellan tabellfyran Toulouse och tabelltvåan från Franska Rivieran, AS Monaco. Båda lagen har inlett seriespelet starkt men med fem poäng fler inspelade är det Monaco som är favoriter imorgon.

Monaco kommer till detta möte med något bättre form än hemmalaget och en 0 – 7 seger mot åttonde placerade Metz talar ett tydligt språk. Toulouse däremot förlorade i sin senaste Ligue 1 match borta mot Caen. Laget har inte heller vunnit mot kungligheterna från Monaco sedan 2011 och istället finner vi 4 segrar och 2 kryss på de 6 senaste drabbningarna lagen emellan.

Med en bättre tabellplacering, bättre form och med statistiken vid sin sida, är det Monaco som är favoriter även i denna match. En jämn kamp är att vänta men fina 2.40 i odds på Monaco-seger hos ExclusiveBet lockar till spel!

Toulouse – 3.00 | Oavgjort – 3.20 | Monaco – 2.40

OGC Nice – Lyon | Avspark 20.45


Något överraskande men inte alls oförtjänt toppar OGC Nice Ligue 1 efter 8 spelade omgångar. Imorgon kväll tar laget emot femteplacerade Lyon på nybyggda Allianz Riviera och medan Lyon oftast varit det ledande laget i dessa matcher, så är det nu ombytta roller!

Nice toppar tabellen med 20 poäng, en poäng före Monaco, fyra före PSG och sju före morgondagens motståndare på 13 poäng. Lyon kommer senast från en stabil 2 – 0 vinst hemma mot nionde placerade Saint-Étienne och nu söker man en andra raka seger när man gästar ett tungt OGC Nice.

Morgondagens hemmalag har tre raka segrar, däribland en blytung seger mot tabelltvåan Monaco med hela 4 – 0. Säsongsinledningen från OGC har varit över förväntan och imorgon ska man försöka befästa sin placering i hopp om att Monaco tappar i sin match mot Toulouse.

Ser vi till inbördesmöten från förra säsongen så segrade Nice enkelt med 3 – 0 seger på hemmaplan följt av 1 – 1 i Lyon. Hur det går imorgon återstår att se men att få 2.73 i odds på hemmaseger för tabellettan är frestande!

OGC Nice – 2.73 | Oavgjort – 3.30 | Lyon – 2.60

Morgondagens övriga ligamatcher i Europa

19.00 Gais vs Halmstad (1) 2.77 (X) 3.20 (2) 2.25
20.30 Dortmund vs Hertha Berlin (1) 1.28 (X) 6.00 (2) 10.00
20.45 Las Palmas vs Espanyol (1) 2.15 (X) 3.40 (2) 3.50


ExclusiveBet ger dig en grym sportsbook med fina odds. Klicka in för att se morgondagens och helgens övriga matcher!

Spela hos ExclusiveBet!