Äntligen är det helg och det brukar under sommaren innebära annat än fotboll men nu är Allsvenskan igång igen på allvar och vi finner några riktigt intressanta möten i tabelltoppen. Fyra söndagsmatcher spelas i Allsvenskan och däribland två riktiga toppmöten på Friends Arena och Borås Arena!

IF Elfsborg – IFK Göteborg


Det är dags för västkustderbyt mellan tabellsexan IF Elfsborg och tabelltrean IFK Göteborg. Efter de 13 spelade omgångarna skiljer det endast 4 poäng mellan lagen. Elfsborg har dock ingen bra form och har inte vunnit på sina 3 senaste matcher. IFK Göteborg däremot, har 5 raka segrar och senast vann laget imponerande med 0 – 3 mot förra säsongens polska tabelltvåa, Piast Gliwice i Europa League kvalet. Ska Elfsborg bryta sin och Göteborgs svit eller kommer göteborgarna trots ett tätt spelschema, kunna bärga 3 nya poäng?

Hos Bethard * finner du marknadens bästa odds och ett stort spelutbud. Nedan finner du oddsen från Bethard * !

IF Elfsborg – 2.35

Oavgjort – 3.35

IFK Göteborg – 2.85

 

AIK – Malmö FF


Trots toppmötet mellan Elfsborg och Göteborg så finner vi omgångens match på Friends Arena! Det är dags för tabellfemman mot tabellettan. AIK tar emot Malmö FF i en 6 poängsmatch som på förhand känns oviss.

AIK har inte förlorat på sina 8 senaste Allsvenska matcher och Malmö kommer till huvudstaden med 5 raka segrar i bagaget. Ska AIK korta ner 7 poängs ledningen som Malmö i dagsläget har eller ska de ljusblå segermaskinerna befästa sin placering högst upp i tabellen? Två formvässade lag gör på på Friends Arena, vilka kniper poängen?

AIK – 2,95

Oavgjort – 3.20

Malmö FF – 2.35

Spela hos Bethard!