Många matcher ska spelas under dagen men en av de tyngsta drabbningarna hittar vi Turin där Juventus tar emot Napoli!

Juventus – Napoli | Avspark 20.45

Juventus Stadium är spelplatsen för det heta mötet mellan serieledande Juventus och gästande ligatrean Napoli. Det handlar om en match som i slutet av säsongen kan ha kommit att spela oerhört stor roll.

Vinner Juventus ikväll så drar man ifrån Neapel-laget i tabellen och ökar gapet ännu mer. Kikar vi in Serie A-tabellen finner vi Juventus högst upp med 24 poäng som resultat av 8 segrar och 2 förluster på de 10 första omgångarna. Roma innehar just nu andraplatsen med 22 poäng, därefter följer kvällens bortalag Napoli med 20 poäng efter 6 segrar, 2 kryss och 2 förluster.

Juventus är i vanlig ordning riktigt starka även om laget inte visat den stabilitet som speglade laget under förra säsongen. Senast besegrade man Sampdoria med 4 – 1 men dessförinnan förlorade man mot Milan med 1 – 0 på San Siro.


Napoli har två raka segrar i ligan och senast till resultatet 2 – 0 hemma mot Empoli. Vad kan vi då förvänta oss kvällens möte?  Juventus är favoriter och kommer ha övertaget, här är laget starkt och har vunnit samtliga sina hemmamatcher. Dock är Napoli, efter Juventus, ligans bästa bortalag och det kommer bli ett tufft test för båda lagen!

Förra säsongen var det oerhört jämna kamper dessa klubbar emellan där båda hemmasegrade med uddamålet. Ikväll kommer vi se en liknande historia där Juventus kommer sättas på prov men som med största sannolikhet kniper samtliga poäng vid fulltid!

Juventus – 1.83 | Oavgjort – 3.45 | Napoli – 4.70

ComeOn* ger dig en komplett sportsbook med grymma odds!