Under helgen påbörjades omgång 16 i Allsvenskan och ikväll ska omgången avslutas. Vi riktar blickarna mot Örebro och mer specifikt Behrn Arena där en av två allsvenska matcher spelas ikväll. Örebro SK – Malmö FF, det är dags för toppmöte i Allsvenskan!

Örebro SK – Malmö FF | Avspark 19.00


Hemmalaget Örebro har gått starkt när en dryg halva av tabellen är färdigspelad. Vi finner laget på en 5:e plats med 27 poäng, 5 poäng bakom gästande Malmö FF på 32 poäng. Senast besegrade Örebro nedflyttningsplacerade Falkenberg med 1 – 3 på bortaplan och dessförinnan hade laget inte vunnit på 4 matcher.

Nu möter man ett starkt Malmö FF som vill visa att Norrköpings placering i tabelltoppen endast var tillfälligt. Malmö FF går i och med seger upp på första platsen igen och med två matcher utan vinst går laget nu för tre poäng. Malmö har 6 av 9 bortasegrar hittills i ligaspelet, är oerhört starka och även favoriter till segern ikväll. Hos Cherry finner du fina odds på matchen.

  • Örebro SK – 3.55

  • Oavgjort – 3.55

  • Malmö FF – 2.00


Övriga matcher ikväll


Allsvenskan


19.00Kalmar FFvsDjurgårdens IF(1) 2.15 (X) 3.35 (2) 3.30

Superettan


19.00IFK VärnamovsDegerfors FF(1) 1.64 (X) 3.85 (2) 4.75

___________________________________________________________________________________

Hos Cherry finner du en komplett sportsbook med massor av spel. Du kan spela på allt ifrån kvällens matcher till långtidsspel som VM 2018. Klicka dig in för de bästa oddsen på marknaden!

Spela hos Cherry!