Igår inleddes omgång 24 av 30 i Allsvenskan med Jönköping – Helsingborg och idag fortsätter vi med ytterligare två matcher. Endast 6 omgångar återstår och för varje match är vi närmare att ta fram en svensk mästare 2016. Ett lag som har stor chans på titeln är Malmö FF som fortsatt jagar Norrköping i den allra högsta tabelltoppen. Två poäng skiljer lagen åt MFF söker idag ytterligare en trepoängare för att sätta press på ”Peking” och i alla fall tillfälligt toppa Allsvenskan.

Elfsborg – AIK | Avspark 15.00

Borås Arena står som värd för Allsvenskans andra match i omgång 24 och det handlar om Elfsborg som tar emot huvudstads-laget AIK i en på förhand jämn tillställning. Elfsborg ligger sjua i Allsvenskan och AIK finner vi på tredjeplatsen. Medan boråsarna inte har något annat än tabellplacering att slåss om så har dagens motståndare fortsatt en minimal chans på guldet.

Elfsborgs stod för en stabil insats borta mot MFF i torsdags och endast ett sent men ur viktigt  segermål från MFF kunde skilja lagen åt på Swedbank Stadion. Dessförinnan besegrade boråsarna Falkenberg med hela 5 – 0 här på Borås Arena. AIK i sin tur har tre raka segrar i ligan och senast krossade laget Djurgården i Stockholmsderbyt med 0 – 3 på Tele2 Arena. Vilka står som slutsegrare, hemmalaget Elfsborg eller formtoppade AIK? Bethard* ger dig fina odds på rakt spel i matchen!

Elfsborg – 2.40 | Oavgjort – 3.40 | AIK – 2.80

Malmö FF – Helsingborg | Avspark 17.00

Svenska mästare 2016 ser ut att antingen bli Norrköping eller Malmö. Norrköping toppar tabellen två poäng före MFF och det blir en tajt kamp hela vägen in på mållinjen. I den senaste matchen tog Malmö en sen trepoängare mot Elfsborg då matchens enda mål kom i den 91:a minuten genom Erdal Rakip. Nu fortsätter jakten på första platsen mot Helsingborg som slåss för sin existens i Allsvenskan. Laget finner vi på en 14:e plats vilket innebär nedflyttning och med 2 poäng upp till Sundsvall på säker mark. Toppen mot botten och en ytterst viktig match för båda lagen. MFF är givetvis favoriter till segern och laget kommer inte sumpa chansen att sätta press på Norrköping och tillfälligt toppa tabellen. Malmö att vinna matchen ger oddset 1.25 hos Bethard* och nu finns även läge att öka oddsen med Asian Handicap spel.
  • Malmö FF (-1) – 1.76
  • Malmö FF (-2) – 2.95
Malmö – 1.25 | Oavgjort – 5.70 | Helsingborg – 10.00

Bethard* ger dig bra odds på svensk fotboll. Registrera dig redan idag så får du dessutom en fin välkomstbonus upp till 1000 kr!

Spela på Allsvenskan hos Bethard!