Landslagsuppehållet är över för denna gång och äntligen är det dags att återuppta den efterlängtade ligafotbollen! Ikväll inleds bland annat den 11:e omgången av Bundesliga, den 12:e av La Liga och den 13:e av Ligue 1!

Lorient – Monaco | Avspark 19.00


Andraplacerade Monaco gästar Lorient på Stade du Moustoir i landets västra delar. Lorient placerar sig på en 20:e och sistaplats i tabellen och storfavoriter till segern är givetvis formstarka Monaco!

Lorient har inte imponerat och med endast två segrar på de tolv inledande omgångarna är det förståeligt att vi finner laget längst ner i tabellen. Man har inte fått ordning på truppen och som resultat har laget förlorat i fem av de sex senaste matcherna.

Ikväll gästas man av ligatvåan Monaco som har en desto finare form i ryggen. Senast Monaco förlorade var i början av oktober, då mot Toulouse på bortaplan. Sedan dess har monegaskerna tre segrar och två kryss i sitt namn. I de två senaste matcherna har laget 9 – 0 i målskillnad och är även det lag som gjort flest mål av alla lag i Europas topp fem ligor!



Efter landslagsuppehållet är det svårt att bedöma dagsformen hos respektive lag då många spelare bland annat åker på långa bortamatcher. Ett bra exempel är Monacos Falcao som spelade VM-kval i Sydamerika. Frågan är ifall det påverkar något överhuvudtaget när målsprutande Monaco tar emot ligans svagaste lag? Troligtvis inte och istället passar vi på att kika in de höga oddsen på Monaco-seger hos OddsAutomaten!

Lorient -  4.00 | Oavgjort – 3.50 | Monaco – 1.80

Kvällens övriga matcher
























20.30Bayer LevekusenvsRB Leipzig(1) 2.10 (X) 3.30 (2) 3.00
20.45LillevsLyon(1) 2.80 (X) 3.10 (2) 2.45
20.45Real BetisvsLas Palmas(1) 2.30 (X) 3.25 (2) 2.88