Vi har redan gått igenom topp 10 bästa lagen i NFL 2023/24 och ska nu ta en titt på vilka som är de 10 bästa spelarna i NFL idag. Är Patrick Mahomes ohotad etta? Följ med här när vi på Betting.se bjuder på Topp 10 spelare i NFL 2023/24. Kommentera gärna vad ni tycker och om det är någon som saknas på listan. Nu kör vi!

Spela på NFL hos Hajper!

Under väldigt många år dominerade Tom Brady den amerikanska fotbollen där han under 23 säsonger lyckades vinna mängder med awards och tiltlar. Eller vad sägs om 5 Super Bowl MVPs, comeback player of the year, 2 offensive player of the year och totalt sju gånger SB-mästare. En riktig legend.

Vem tar över tronen? Jo det är såklart Kansas City Chiefs QB Patrick Mahomes, som enligt alla experter är den nya Tom Brady och kanske den bästa spelaren vi någonsin kommer få se. Att han toppar vår lista har ni nog redan förstått, men vad har vi valt att plocka med i övrigt är den stora frågan?

10. Myles Garrett, edge rusher, Cleveland Browns

Skyhöga förväntningar har det varit på Browns första pick och tittar vi tillbaka på hans första sex säsonger så har han levt upp till hypen. I hans 73 senaste matcher har vi följande statistik för spelaren: 124 QB hits, 67.5 sacks, 12 forced fumbles och 12 pass deflections. Garrett har bevisat att han är en av sin eras bästa pass rushers.

Myles Garrett odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Flest sacks i grundserien 9,00

9. Nick Bosa, edge rusher, San Francisco 49ers

Nick Bosa är årets regerande bästa NFL-defensiva spelare och han kunde haft ännu fler utmärkelser på sitt CV om inte för en ACL-tear 2020. Under tre skadefria säsonger sammanställde Bosa 43 sacks och 105 qb hits på 49 matcher. Han är inte bara en elite pass rusher, Bosa rankas också som en av de bästa run stuffers i NFL under de senaste två säsongerna.

Nick Bosa odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Defensive player of the year 11,00

8. Trent Williams, offensive tackle, San Francisco 49ers

Han besegrade cancern för att sedan bli den bästa offensive lineman i NFL. En otrolig resa för Trent Williams som mycket välförtjänt hamnar på plats 8 i vår lista. Han släppte endast en sack på 466 pass-blocking snaps förra säsongen och har bara tappat sex sacks på 1536 passing snaps sedan han gick med Francisco 49ers 2020. Williams är i sitt prime nu och det finns ingen anledning att tro annat än att han hamnar i first-team All-Pro selection för tredje säsongen i rad.

7. Josh Allen, quarterback, Buffalo Bills

Här har vi en riktig stjärna som dock droppat på mångas listor och så även för vår del. Med en riktigt svag säsong i ryggen så får Allen vara nöjd med en sjundeplats, men visst finns chansen att han gör comeback till den absoluta toppen igen. När quarterbacken är som bäst, ja då är han också en av dom bästa, men som sagt det finns en del att bevisa under den kommande säsongen, både för han själv samt Buffalo Bills.

Josh Allen odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Flest rushing yards i grundserien 151,00

6. Justin Jefferson, wide receiver, Minnesota Vikings

Minnesota Vikings wide receiver Justin Jefferson har 4 825 receiving yards genom sina första 50 matcher i karriären. För att sätta det i perspektiv ligger Jerry Rice (4 164), Randy Moss (4 272) och Terrell Owens (2 770) alla efter bedriften. Även om det hjälper att spela i en passningstung liga, är det inte heller som om Jefferson fångar passningar från en framtida Hall of Famer. Enkelt uttryckt är Jefferson på väg mot att vara bland NFL-ledarna genom tiderna i receptions och receiving yards. Grabben är endast 24 år men redan historisk.

Justin Jefferson odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Årets mest offensiva spelare 13,00

5. Chris Jones, defensive tackle, Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs defensive tackle Chris Jones kan vara en av de mest underskattade spelarna i NFL. Här har vi en kille som kommer komma väldigt fräsch till säsongstart då han hoppat över såväl träningsläger som pre-season matcherna. Han är den mest slagkraftiga frontline defender som man kan få. Jones dominerade i playoffs förra säsongen och var såklart en bidragande orsak till att hjälpa sitt lag lyfta Lombardi Trofeen för andra gången.

Chris Jones odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
MVP 201,00

4. Aaron Donald, defensive tackle, Los Angeles Rams

Aaron Donald är en spelare vi normalt skulle haft någon placering högre i den här listan, men på grund av skador och att åldern börjar ta ut sin rätt samt att han endast spelade 11 matcher förra säsongen så halkar han ner. Donald har fortfarande fantastiska stats med 237 quarterback hits, 160 tackles for loss och 103 sacks på 138 matcher. Han är en av de bästa defensive linemen i NFL-historien.

Aaron Donald odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Comeback player of the year 51,00

3. Micah Parsons, edge rusher, Dallas Cowboys

Micah Parsons är NFLs bästa defensiva spelare just nu. Med den utveckling som han haft kommer Parsons snart att vara en av de bäst betalda spelarna i hela NFL. Med en fantastisk säsong bakom sig hoppas nu Cowboys fansen på att deras lilla kelgris kan lyfta laget vidare mot en Super Bowl-titel. Inte alls omöjligt då den kommande upplagan ser ut att kunna bli den mest jämna på väldigt länge. Dallas Cowboys rankas just nu bland de 7 bästa hos spelbolagen

Micah Parsons odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Defensive player of the year 7,00

2. Joe Burrow, quarterback, Cincinnati Bengals

Joe Burrow är redan Cincinnati Bengals bästa spelare genom tiderna och den vi väljer att ranka som nummer två  i listan över de bästa spelarna i NFL 2023/24. Han har åstadkommit mer under de senaste två säsongerna än någon spelare i franchisehistorien. Valet nr 1 i NFL-draften 2020 börjar precis vad som ser ut som en Hall of Fame-karriär. Så länge han står i centrum i Cincinnati är Bengals en Super Bowl-utmanare. Med tanke på att detta är det fattigaste NFL-laget, gör det Burrows prestationer ännu mer otroliga.

Joe Burrow odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
MVP 7,50

1. Patrick Mahomes, quarterback, Kansas City Chiefs

Det går nog inte hitta en topplista som rankar NFLs spelare som inte har Patrick Mahomes som nummer 1. Och det är fullt förståeligt då han är världens bästa spelare just nu och eventuellt den som kommer bli NFLs största efter Tom Brady en vacker dag. Mr Mahomes blev MVP förra säsongen när han tog sitt City Chiefs till segern i Super Bowl och han är även favorit till att få ta emot utmärkelsen den kommande upplagan.

Patrick Mahomes odds 2023/24 Högsta odds Spelbolag
MVP 6,50

Spelbolag med odds på NFL

Här följer några bettingsidor med svensk licens vi varmt kan rekommendera för spel på NFL.

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan konto
Supersmidig livebetting!
Bredare oddsutbud än de flesta
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Erbjudandet är giltigt under perioden 2022-12-19 12:00 – tillsvidare. Endast ett bonuserbjudande per kund gäller. Lägsta insättning för bonus aktivering är 100 kr. Maximalt bonusbelopp är 1000 kr. Det är inga omsättningskrav på vinster från gratissnurr.
Villkor och krav:  Referera till Hajper för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 500 kr. Min insättning 100 kr.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

FAQ: Bästa spelarna i NFL 2023/24

Här kommer de vanligaste ställda frågorna om de bästa spelarna i NFL.

Vem blev MVP i NFL 2022/23?

Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes blev MVP 2022/23.

Vem är den bästa NFL-spelaren genom tiderna?

Tom Brady är den genom tiderna bästa spelaren i NFL.

Var kan man hitta speltips på NFL?

Här hittar ni nfl tips under hela säsongen.