Slutspelet i Champions League närmar sig med stormsteg och Unibet lanserar en minst sagt spännande kampanj där du som spelare har chansen att vinna 500,000 kronor. Du ska tippa resultatet i fyra matcher och skulle du klara detta vinner du 500,000 kronor. Skulle du inte få in alla fyra resultat finns det chans på ett tröstpris på 100,000 kronor. Logga in på ditt konto hos Unibet idag för att delta i kampanjen.

Hämta din bonus hos Unibet idag

Tippa rätt resultat på Champions League

Unibet har lanserat denna roliga kampanj som sätter din färdigheter på prov. Varje matchdag ska du tippa resultatet i fyra Champions League-matcher, två på onsdagen och två på torsdagen. Resultaten gäller efter ordinarie speltid! Den spelare som tippar alla fyra matcher rätt vinner 500,000 kronor. Är det fler än en spelare som lyckas med bedriften att få alla rätt delar vinnarna på pengarna. Du får poäng för varje match; 30 poäng för rätt resultat eller 10 poäng för rätt matchresultat (hemmaseger/oavgjort/bortaseger). Har ingen spelare alla fyra rätt får den med högst poäng 100,00 kronor. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

* Logga in på ditt Unibet-konto
* Anmäl dig till Unibet 4 Predictor
* Tippa resultatet i fyra CL-matcher (två på onsdagen, två på torsdagen)
* Den med 4 rätt får 500,000 kronor och om det är fler som har alla rätt delas pengarna mellan vinnarna
* Har ingen alla rätt får den med flest poäng 100,000 kronor, står flera spelare på samma poäng delas pengarna även här
* För fullständiga regler och villkor besök Unibet

Nya och gamla kunder kan ta emot en bonus

Tack vare de nya reglerna som började gälla när svensk licens infördes 1 januari kan såväl nya som gamla kunder ta del av en välkomstbonus. Hos Unibet finns det ett komplett utbud av såväl pre game som live betting + livestreamad sport i mängder. Från och med 2020 är Unibet också huvudsponsor för Allsvenskan i fotboll, ett bevis på hur stora spelbolaget blivit. Du kan välja mellan tre olika välkomstbonusar oberoende av om du är medlem hos Unibet sedan tidigare, eller skapar ett nytt konto. Så här gör du för att ta emot bonusarna:

* Logga in eller skapa ett nytt konto hos Unibet
* Välkomstbonus 1: 500% bonus upp till 500 kronor
* Välkomstbonus 2: 200% upp till 2000 kronor
* Välkomstbonus 3: 100% upp till 5000 kronor
* Alla bonusar har omsättningskrav på 5x bonusbeloppet till minsta odds 1,40 i sportsbooken
* För fullständiga regler och villkor besök Unibet