Tiger Woods är världens genom tidernas bästa golfare och i den här artikeln samlar vi alla Tiger Woods odds så att du får bästa möjliga överblick. U.S Open i golf står runt hörnan men frågan är om Tiger kan överraska ännu en gång?

*fotnot: Tiger Woods har lämnat återbud till tävlingen

Spela på US Open hos Expekt

Odds Tiger Woods U.S Open

Tiger Woods odds på US Open vittnar om att han inte är att räkna med i år. Faktum är att Tiger bara spelat en tävling i år där han missade cuten. Men å andra sidan ska man aldrig räkna bort världens bästa golfare. Bäst odds på Tiger Woods i The Masters har Betsson*, på en satsad hundralapp får man tillbaka hela 9100 kr.

Vinnare US Open Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods 91,00

Odds Tiger Woods Hole-in-one I U.S Open

Tiger Woods har gjort hela 20 hole-in-ones in sin karriär men endast tre av dem på PGA-touren, och samtliga tre på 90-talet. Men kan det vara dags igen? Expekt* erbjuder oddset 251 gånger pengarna på att Tiger Woods gör hole-in-one i U.S Open 2023.

Hole in one i US Open Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods 251,0

Övriga Tiger Woods odds

Expekt* erbjuder mängder av special odds på Tiger Woods i US Open, bland annat hur många slag han skjuter under första rundan, om han hamnar i vattnet på hål 12 under någon runda och om han lyckas slå minst fem birdies under någon runda.

Första rundan US Open Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods under 72,5 slag första rundan  1,91
Att skjuta i vattnet Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods skjuter i vattnet på hål 12 4,50
Antal boogeys Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods går en boogey-fri runda 26,00
Antal birdies Högsta odds Spelbolag
Tiger Woods gör minst fem birdies under första rundan 4,00

Tiger Woods chanser i US Open 2023

Förra året slutade Tiger Woods på en 47:e plats i US Open. Mot alla odds klarade han faktiskt cuten och slog 71 respektive 74 slag under de två första rundorna. Om han kan återupprepa den bedriften i US Open 2023 är det riktigt bra gjort.

Han är oftast bäst när det gäller, Tiger. Senast han missade en cut i en master var 1996 vilket innebär 23 raka mastersturneringar utan att missa cuten.

Tiger Woods gör sin 25:e mastertävling men har redan vunnit tävlingen hela fem gånger. Senast han vann på Augusta var 2019 men har också vunnit 1997, 2001, 2002 och 2005. Den största vinsten var också den första, 1997, där han ledde med nio slag inför finalrundan och vann tillslut med hela tolv slags marginal.

FAQ: Tiger Woods golf

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om Tiger Woods

Hur många hole-in-ones har Tiger Woods slagit?

20 stycket men endst tre på PGA-touren

Kan Tiger Woods vinna The Masters?

Tiger Woods deltar i US Open och har således en chans att vinna. Enligt spelbolagen har dock små chanser, ungefär 2%.