Las Vegas bjuder in till UFC Vegas 17 där Thompson ställs mot Neal. Det är en gala med flera andra spännande fighter och samtidigt den sista UFC-galan som arrangeras under 2020. Räkna med rejäl dramatik när oddsen visar på att det är helt ovisst om vem som kommer vinna av Thompson och Neal. Därför talar allt för en mycket spännande gala. 

Odds Thompson vs Neal

Fighter Högsta odds Spelbolag
Stephen Thompson 1,92
Geoff Neal 1,92

Speltips Thomson vs Neal

Det är verkligen hugget som stucket om vem som kommer gå iväg med slutsegern i UFC Vegas 17. Ingen av fightersen har gått någon match på länge och det gör det hela ännu mer ovisst. Oddsen ligger identiskt och generellt tyder mycket att på att det blir många jämna fighter under årets sista gala. 

I huvudkortet tror vi att gammal är äldst. Stephen Thompson, mer känd som Wonderboy, ha rutinen för att vinna matchen. Därför väljer vi att spela Stephen Thomson som segrare till oddset 1,92. Det kommer bli tight men vi tror Thomson är starkare och vinner i sin comeback.

Bakgrund till fighten

Egentligen skulle tittarna få se en fight mellan Leon Edwards och Khamzat som huvudkort. Men Chimaev testades positivt för COVID-19 och två dagar senare gjorde Edwards likadant. Istället blir det alltså Thompson och Neal som blivit fördelade huvudkortet. 

Istället blir det ett helamerikanskt möte mellan Stephen Thompson och Geoff Neal, två rutinerade herrar. Stephen Thompson blir 38 i februari men såg fräsch ut i sin senaste fight mot Vicente Luque. Dessförinnan blev det dock två raka förluster men det är titelförlusten från 2017 som fortfarande svider mest. 

Den sju år yngre Geoff Neal har vunnit 13 av sina 15 fighter i UFC. Han har inte gått några matcher under 2020 men 2019 blev ett år att minnas för amerikanen. Tre fighter och tre segrar och under 2018 var han också obesegrad. Vi får gå tillbaka till 2017 för att hitta en förlust för Neal. 

Som oddsen visar är det väldigt jämnt. Ingen av de båda slagskämparna har gått en fight på över ett år och därför finns det risk för viss ringrostighet i oktagonen. Samtidigt är det två duktiga fighters som ställer upp mot varandra. 

Vill du öka på spelkassan med en bonus? - Kolla in vår fullständiga lista med alla oddsbonusar i Sverige!

Övriga Main Cards

Nedan listar vi övriga Main Cards under galan tillsammans med tillhörande vinstodds.

Jose Aldo vs Marlon Vera

Fighter Högsta odds Spelbolag
Jose Aldo 1,70
Marlon Vera 2,20

Khaos Williams vs Michel Pereira

Fighter Högsta odds Spelbolag
Khaos Williams 1,99
Michel Pereira 1,85

Marlon Moraes vs Rob Front

Fighter Högsta odds Spelbolag
Marlon Moraes 1,66
Rob Front 2,28

Marcin Tybura vs Greg Hardy

Fighter Högsta odds Spelbolag
Marcin Tybura 1,97
Greg hardy 1,87

Anthony Pettis vs Alex Morono

Fighter Högsta odds Spelbolag
Anthony Pettis 1,43
Alex Morono 2,90