EvoBet är en ny aktör på marknaden väl värd att spana in. Med en snyggt designad och överskådlig hemsida kombinerat med ett gigantiskt utbud av marknader och sporter att spela på så är detta en hemsida som kommer falla de allra flesta i smaken. Som ny kund får du dessutom ett supererbjudande. 100% bonus upp till 5000 kr - För bra för att tacka nej till!

EvoBet bonus

EvoBet är en nystartad aktör som satsat stort på kvalité och användarvänlighet. Hemsidan är stilren, snabb och enkel att använda. Det är väldigt enkelt att hitta önskad match att spela på och det finns smidiga funktioner, däribland en sökfunktion som gör det superenkelt att hitta det man vill. Dessutom väldigt skönt med mörkare och inte så aggressiva färger - Skonsamt för ögonen.

Stort utbud av marknader

På EvoBet kommer du hitta ett gigantiskt utbud av marknader att spela på. Allt ifrån stora sporter som tennis och fotboll till uppstickare som Snooker, Vattenpolo, bordstennis och dart. För många är det viktigt att spelbolaget erbjuder attraktiva odds och täcker alla stora sporthändelser, lyckligtvis så är det precis så det går till med EvoBet. Med ett så imponerande utbud av marknader så är det bara att sätta sig ner och frossa i alla möjligheter som finns.

Bra livebetting

Livebetting ökar i popularitet då spänningen är högre och det ger större möjligheter att tjäna pengar. EvoBetting erbjuder en mycket bra livebetting där man kan följa allt som händer i matchen. Du kan se vem som har anfall, antal skott på mål respektive utanför mål, hörnor, varningar och vart på planen bollen befinner sig. Använd detta verktyg för att på bästa sätt få ut det bästa av din livebetting. 

Bra support

Med den utmärkta supporten får du snabbt hjälp med dina ärenden. Supporten är lättillgänglig i det högra hörnet och via den kan du ställa frågor och få svar på direkten, på Engelska.  

Många insättningsalternativ

Insättningsalternativen som erbjuds är många vilket är ett stort plus för dig som användare. Välj mellan allt från banköverföring till kortbetalning med ditt bankkort eller varför inte genom PaySafeCard eller Skrill? Alternativen är i vilket fall som helst många och hjälper dig att att komma igång snabbt och enkelt med ditt spelande.

Stor variation av casinon

EvoBet har ett gigantiskt utbud av spel. Tack vare den stora variationen så finns det alltid något för alla smaker. Spela klassiker och välkända favoriter och testa lyckan i EvoBets många olika och kreativa spel och slotsmaskiner. Livedealer finns självklart också för den som känner att man vill få den lilla extra upplevelsen.

Bra bonus

Hör upp alla bonussugna läsare! Det finns en riktigt generös välkomstbonus att hämta hos EvoBet för nya medlemmar. 
Med den generösa välkomstbonusen till nya kunder, nämligen en bonus på 100% upp till 5000 SEK så kan du testa sidan och samtidigt få en riktigt bra start på ditt äventyr hos EvoBet. 

100% upp till 5000 SEK för nya kunder hos EvoBet

  • Superbonus för nya kunder, gör en insättning idag!

Ta del av bonusen genom att klicka här