Nu börjar grussäsongen på riktigt stort allvar. Två stenhårda mastersveckor står för dörren. Först Madrid den här veckan, sen Rom nästa vecka. Alla spelare finns inte med här i Madrid, men många gör det och nivån på turneringen kommer vara skyhög. Precis som de odds från Bethard* som presenteras i den här artikeln är. Bethard*, alltid högst odds på tennis, det är något som är svårt att säga emot. 

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar
Ytterligare villkor: 18+ | Endast nya spelare | www.stodlinjen.se | Spela ansvarsfullt | regler och villkor gäller

Favorit till titeln, som alltid på grus, är hemmaspelaren Rafael Nadal. Intressant nog är detta emellertid Nadals klart svagaste av de stora grusturneringarna. Han är en vinstmaskin i alla andra men här i Madrid har han det ofta tufft. Han har vunnit fem gånger, men det är grovt i underkant sett till vad han normalt presterar på annat håll på grus. Han har bara vunnit här i Madrid en gång de senaste fem åren och det var fyra år sen senast. Lita på att Nadal är sugen på att bättra på statistiken den här gången.

Varför har då Nadal det så tufft i Madrid?

Egentligen finns det ingen bra förklaring. Kanske att det blir lite för mycket med hemmaplan för honom. Kanske att de snabba förhållandena med ganska tunn luft och snabb bollflykt missgynnar honom lite. Personligen tror jag dock mest på att det är hemmaplanen som spökar. Det blir alltid mycket runtom turneringen som spökar för honom. Lite för många som drar i honom kanske, och för en person som alltid måste ha maximalt fokus blir det inte optimalt.

Du, när du ändå är här.. Här kan du hitta fler speltips och rekar på tennis!

Men favorit är han som sagt, Nadal och han spelas just nu till omkring 2 gånger pengarna hos Bethard*. Slutsegraroddsen uppdateras varje dag där, så håll löpande koll efter bra odds.

Tror man väldigt mycket på Nadal, vilket inte är orimligt. Jag tror han kommer vilja visa var skåpet ska stå den här veckan, så kan man spela på att han vinner turneringen utan att tappa set. 

Nadal vinner i Madrid utan setförlust - 6,50 gånger pengarna

Bethard*

Lottningen för Nadal ser relativt gynnsam ut. Han möter underbarnet, landsmannen Carlos Alcaraz som är 17 år gammal och mycket väl kan komma att ha en karriär som är liknande Nadals. Han har alla förutsättningar. Men än så länge är han 17 år och lär knappast kunna stå emot Nadal, 36 år och tidernas bästa grusspelare. Tittar man lite längre fram så kan Nadal få Jannik Sinner i åttondelen och Alexander Zverev i kvarten. Absolut inga dåliga spelare, men samtidigt spelare som Nadal en normal dag inte har några problem med. I semi väntar sedan det som förhoppningsvis blir turneringen stora grej. Matchen mellan de senaste årens två klart bästa grusspelare. Nadal mot Dominic Thiem. Thiem som vilat länge med olika skador och hans status är aningen oklar, men förhoppningsvis kommer han hinna spela in sig på vägen fram till semifinalen och sen ge Nadal en riktigt rejäl match.

Kan man hitta någon skräll bland slutsegraroddsen då?

Den man först kommer att tänka på är nog Andrey Rublev som haft en så fantastisk säsong hittills. Han är rankad tvåa i världen när det gäller poäng inspelade den här säsongen. Han har slagit Nadal på grus i år. Och de snabba förhållandena i Madrid bör passa honom otroligt bra. Tuff lottning dock. Han har både Thiem och Nadal på sin eventuella väg mot final.

Spela Rublev till 15 gånger pengarna hos Bethard*

Turneringen pågår fram till och med söndag och givetvis, det kommer komma ut dagliga speltips från mig här på Betting.