Mastersturneringen i Rom avslutades med en sprakande final mellan Nadal och Djokovic. Nadal vann till slut och cementerar sin position som favorit inför Franska öppna. 

Det finns dock fortfarande konkurrenter som sladdar lite, och även spelare som vill ta en chans att vinna något under en vecka då Nadal och Djokovic inte spelar. 

Geneve

Federer kommer spela Franska öppna i år och den här veckan gör han därför sin första grusmatch på två år. Han spelar turneringen i Geneve som enda uppvärmning inför Franska öppna. Konkurrens finns dock, och Federer favorit är inte ens favorit till att vinna turneringen, trots att det alltså är en 250-turnering.

Slutsegrarodds Geneve

 1. Ruud - 3,50
 2. Federer - 5,50
 3. Shapovalov - 6,00
 4. Garin -11,00
 5. Fognini - 13,00
 6. Dimitrov - 15,00
 7. Opelka - 17,00

Alla odds är hämtade från Bethard*. Bethard* som alltid har högst odds i världen på tennis. Man återbetalar mellan 98 och 99% av insatserna som vinster, något som är helt unikt inom spelbranschen. Om man spelar på tennis ska man ha Bethard* som ett av sina alternativ. Bethard* har faktiskt oftast högst odds på båda sidor, båda spelarna, så egentligen behöver man inte krångla till det och ha flera spelbolag inom just tennisen.

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar
Ytterligare villkor: 18+ | Endast nya spelare | www.stodlinjen.se | Spela ansvarsfullt | regler och villkor gäller

Federer och Garin spelas i Geneve

Det finns två bra spel.

Federer vinner i Geneve - 5,50 gånger pengarna

Bethard*

Jag ska inte säga att det är obegripligt att Federer inte är favorit. Jag förstår att man tvekar kring formen och kring hans nivå på grus. Men det är hemmaplan och jag måste säga att jag tycker att han ska slå alla spelare som är med. Ruud har gått bra och är nog en av världens 15 bästa spelare på grus vid det här laget, men mer än så är det inte och spelare utanför topp-10 förväntar jag mig alltid att Federer ska slå. Jag tycker att Federer är knapp favorit till att vinna titeln och då spelar man ju 5,50. 

Garin vinner i Geneve - 11 gånger pengarna

Bethard*

Jag tycker Garin är aningen undervärderad. Jämför man honom med Ruud som är favorit till exempel. Ruud är lite bättre, men det skiljer knappast några mil mellan dem och i en sådan här turnering är det lite oberäkneligt. Att då exempelvis spela Ruud till 3,50 istället för Garin till 11 gånger pengarna, det är inte särskilt klokt. Så Garin är tveklöst en möjlig vinnare för mig till högt odds.

Lyon

Det spelas också en annan turnering. En turnering som faktiskt har ännu starkare startfält än turneringen i Geneve. Lyon är vad som gäller och som sagt, fältet är mycket starkt. 

Slutsegrarodds Lyon

 1. Tsitsipas - 3,00
 2. Thiem - 4,20
 3. Sinner - 8,00
 4. Schwartzman - 12,00
 5. Karatsev - 12,00
 6. Goffin - 17,00
 7. Auger-Aliassime - 19,00

Samtliga odds från Bethard* även här. Fältet innehåller också spelare som Monfils, Tsonga, Gasquet, Ramos, Norrie, och Humbert. Mycket bra bredd för att vara en turnering i den lägsta kategorin. 

Karatsev spelas i Lyon

Karatsev vinner i Lyon - 12,00 gånger pengarna

Bethard*

Jag tycker det är lite svårare att hitta rätt spel i Lyon. Det är riktigt bra spelare där i toppen med Tsitsipas och Thiem men Tsitsipas odds är lågt, och Thiem har visat väldigt svag form hittills under grussäsongen. 

Jag fastnar dock på Karatsev som jag tycker har bättre chans än vad oddset talar om. Han har enorm kapacitet och hans form är inte på väg att droppa av. Han föll mot Opelka i Rom, men det är inte mycket att säga om. Det är ingen vanlig match så att säga. I de vanliga matcherna innan har han sett fortsatt extremt bra ut. Han kan slå alla och det kommer krävas något riktigt bra för att slå honom. Jag tycker 12 gånger pengarna är högt.

Häng med mig under hela veckan. Dagliga speltips på matcherna, precis som alltid.