Vi är nästan framme vid åttondelsfinalen i Franska Öppna i tennis. Några matcher i den tredje omgången fick igår avbrytas på grund av regn och spelas därför klart idag, men slutsegraren finns knappast i någon av de matcherna, så innan de första åttondelsfinalerna idag drar igång, vi tar oss en titt på hur oddsen just nu sitter.

Vi börjar med Bethard, där man just nu kan få 100% bonus upp till 1400 kronor om man startar konto via denna länk

Nadal 1,57

Djokovic 6

Murray 9

Wawrinka 9

Thiem 12

Nishikori 29

Cilic 35

Raonic 61

Monfils 67

Verdasco 81

Det där är de spelare som står i under 100 gånger pengarna och om inte slutsegraren finns bland de där spelarna, då är det tidernas skräll i tennisvärlden.

Nadal sjönk rejält efter förra omgången då kan spelade helt fantastiskt mot Basilashvili. Kanske ändå att oddsen reagerat lite väl mycket på den matchen. Det var trots allt en ganska svag spelare han mötte.

Djokovic har stigit sen starten av turneringen, framför allt efter hans usla insats mot Schwartzman i förrgår. Samma sak där. Jag tycker oddsen reagerat för mycket på en enda match. Djokovic har på slutet visat att han åter har kapacitet, och när han väl möter Nadal i semifinalen, om nu den matchen blir av, då får Nadal se upp. Eventuellt en del värde på Djokovic där.

Murray och Wawrinka stod i över 10 gånger inför turneringen men är nu under det. Inga konstigheter egentligen. De har överlevt några små hinder och har lite större chans nu än inför turneringen. Noterbart att de återfinns på den övre halvan där ingen av de tre huvudfavoriterna på förhand, Nadal, Djokovic och Thiem, finns. Så tror man sig veta vem som är hetast av Murray och Wawrinka, då kan man mycket väl ha hittat finalisten och då finns det givetvis värde i 9 gånger pengarna. 

Bet365 då? Hur ser oddsen ut där? Vill han ha ett konto där kan man just nu i alla fall få 100% bonus upp till 1000 kronor om man använder den här länken.

Nadal 1,57

Djokovic 5,50

Murray 9

Wawrinka 9

Thiem 13

Nishikori 34

Cilic 34

Raonic 67

Monfils 67

Verdasco 81

Väldigt små skillnader. Spelbolagen är ytterst överens om hur oddsen ska sitta. 

Vill man ha mer tennis och i synnerhet mer att spela på så ligger det just nu en mängd speltips skrivna av mig uppe på sajten. Och kan man inte få nog av tennis i allmänhet finns också förstås betting.se:s tennispod att tillgå. Vill ni lyssna på den så har ni det andra avsnittet, inspelat i fredags, här.