Varför inte ta en ny bonus inför helgen? Det är en fråga vi i redaktionen vill ställa till er, våra vänner.

Det var smygstart förra helgen men det är nu i helgen det drar igång på riktigt brutalt allvar. Kolla gärna vår tv guide där man hittar allt om helgens matcher. Det ser riktigt aptitligt ut och drar faktiskt igång redan idag fredag med premiärmatcher i Bundesliga och La Liga.

Kanske dags för ett nytt spelkonto till helgen? Med många matcher i utbudet kan man behöva en extra slant att spela för. 

Vi tittar till de allra hetaste bonusarna enligt oss i redaktionen just nu. Om ni tycker att vi är fel ute kan ni dessutom kolla in vår sida med samlade bonusar.

Unibet - 2000 kronor extra in på kontot

Om man ännu inte har Unibet som ett av sina alternativ, då är det dags, om inte annat för just det här att man får så mycket mer att spela för. 200% ligger deras bonus på just nu. Om man sätter in 1000 kronor får man 2000 kronor i bonus och därmed totalt 3000 kronor att spela för. Omsättningskravet är sen också högst humant. 6 gånger måste man omsätta beloppet och man kan göra det på odds så låga som 1,40. Det finns alla möjligheter att tjäna en rejäl slant på Unibets bonus.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Odds på film och politik
18+ | Regler och villkor gäller

Comeon - Snabb femhundring plus gåva

Comeon varierar ofta sina bonusar lite grann men just nu är det sätt in 100 kronor och få 500 kronor att spela för. Jättefin chans förstås att plötsligt kunna spela för en femhundring istället för en hundring. Dessutom, ovanpå den fantastiska dealen, ger man alla sina kunder en badmadrass som gåva. Bonusen måste omsättas 8 gånger på odds över 2 gånger pengarna.  

500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Bra utbud
Snabba utbetalningar
18+ | Regler och villkor gäller