En av de hetaste kampanjerna på senare tid är utan tvekan Betssons helgboost som gör din helg betydligt roligare. Varje helg höjer Betsson oddset på ett av lagen på helgens hetaste matcher. Det kan handla om SHL, Premier League, Hockeyallsvenskan, Serie A, La Liga, Bundesliga eller någon annan av toppligorna. Denna helg är det den spännande seriefinalen mellan Luleå och Djurgården i SHL som gäller! Att anmäla sig är busenkelt och för att göra det extra intressant är alla vinster helt fria från omsättningskrav. Logga in på ditt konto hos Betsson idag för att ta del av kampanjen!

Hämta din bonus hos Betsson idag

Boostade odds varje helg

Varje helg väljer Betsson ut en match som de anser vara ett av de hetare evenemangen för helgen. Spelbolaget boostar oddsen på ett av lagen. Nu till helgen är det boostat odds på formstarka Djurgården inför den heta seriefinalen mot Luleå. Som huvudsponsor för SHL är det självklart att Betsson har extra intresse inför det som målats upp som årets match i Hockeysverige. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

* Logga in på ditt konto hos Betsson
* Anmäl dig till kampanjen för att ta del av boostade odds varje helg (du behöver bara anmäla dig en gång)
* Besök sportsbooken hos Betsson och klicka in på Luleå - Djurgården (Det gamla oddset är överstruket)
* Går ditt spel in får du din vinstboost till ditt spelkonto utan krav på omsättning
* Maximal insats på oddsboosten är 1000 kronor
* För fullständiga regler och villkor besök Betsson

Betsson firar 55 år med sportbonus 

Att Betsson är ett av Sveriges mest rutinerade spelbolag är ingen hemlighet och när man nu firar 55 år med en återkomst tillbaka till Sverige är det på storslaget vis. När du gör din första insättning blir den dubblad upp till 2500 kronor vilket gör att du har en fantastiskt möjlighet att utforska sportsbooken. Sätter du in 500 kronor eller mer får du utöver insättningsbonusen ett gratisspel utan omsättningskrav på 150 kronor + 150 free spins att använda i casinot. Så här gör du för att ta del av bonusen:

* Skapa ett nytt konto hos Betsson
* Få 100% bonus upp till 2500 kronor
* Gör en insättning på 500 kronor eller mer för 150 kronor i gratisspel plus 150 free spins
* Omsättningskraven ligger på 6 gånger bonusbeloppet till minsta odds 1,50
* Gratisspelet har inga omsättningskrav men insatsen dras ifrån vinsten
* För fullständiga regler och villkor besök Betsson