Denna kampanj är inte längre tillgänglig. Den gick ut 1 maj 2019.

Ljusare tider kommer snart och för att fira detta har LeoVegas sport infört gratisspel på 25 kronor i veckan - hela vägen fram till maj. Det rör sig om gratisspel på veckans hetaste match som spelbolaget utser och alla vinster är helt fria från omsättningskrav. Logga in på ditt konto hos LeoVegas idag och om du inte redan är medlem har du möjlighet att ta del av ett välkomsterbjudande som ger din betting en kanonstart. 

Ta del av riskfria spel hos LeoVegas

Riskfritt spel varje vecka

Vill du ha ett gratisspel värt 25 kronor, vecka in, vecka ut, hela vägen fram till maj, har du äntligen möjligheten att ta emot detta. Passa på att ta tillfället i akt att spela gratis på en utvald match varje vecka eftersom du som medlem hos spelbolaget kan göra detta. Nu till helgen är det SuperBowl som ditt riskfria spel gäller på och helgen efter väntar riskfritt spel på Madrid-derbyt när du bettar live. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

* Logga in på ditt konto hos LeoVegas
* Aktivera ditt gratisspel under "bonuserbjudanden"
* Få 25 kronor i riskfritt spel varje vecka på utvalda evenemang
* Vinster från gratisspelen betalas ut som kontanter utan krav på omsättning där insatsen dras av från vinstbeloppet
* För fullständiga regler och villkor besök LeoVegas sport

Hos LeoVegas kan du betta live med en välkomstbonus

Har du inte tidigare varit medlem hos LeoVegas finns det möjlighet att ta del av en sportbonus på 100% upp till 2000 kronor. När du är medlem hos spelbolaget kan du betta live och pregame plus ta del av mängder av live streamad sport från datorn, mobilen och surfplattan. Bli medlem idag och gör på följande sätt för att ta del av välkomstbonusen:

* Skapa ett nytt konto hos LeoVegas
* Gör en insättning på minst 100 kronor
* Få 100% sportbonus upp till 2000 kronor
* Omsättningskrav på 8x pengarna tillkommer till minsta odds 1,80
* Spana in LeoVegas sport för kompletta regler och villkor