Efter en stabil 2–0 seger i första mötet så står Syrianska med ena foten i Superettan inför kvällens möte med Vasalund på Södertälje Fotbollsarena. Det är full fart framåt som gäller för Vasalund om man ska ha någon som helst chans till uppflyttning medans Syrianska kan ligga djupt och invänta rätt lägen att ställa om. Missa inte denna kvalryssare med avspark klockan 19.00!

 

Syrianska – Vasalund | Avspark 19.00

Mattias Mete, så stavades matchhjälten för tre dagar sedan. Mete stod för båda målen när hans Syrianska mycket imponerande slog tillbaka Vasalund på bortaplan i det första mötet utav två. Det kommer att krävas något alldeles extra av Vasalund om man ska kunna vända på det läge man satt sig i.

Syrianska hade en tuff säsong i Superettan och klarade sig tack vare en formtopp under de sista matcherna kvar och fick kvala. Laget var obesegrade under de fem avslutande matcherna i ligan och kunde på så vis ta sig ifrån platserna som ger direkt nedflyttning till Division 1.


Motståndarna för kvällen, Vasalund kommer till skillnad från Syrianska ifrån en mycket imponerande säsong i Division 1 Norra. Man slutade på en andraplats i ligan, tre poäng bakom Olof Mellberg och Brommapojkarna. Det skulle komma att bli en kamp in på målsnöret om avancemanget till Superettan då de båda lagen möttes i sista omgången. Spänningen uteblev dock då Brommapojkarna visade styrka och klasskillnad när man vann med klara 3–0 och säkrade uppflyttningen.

Det är inte mycket som talar för gästerna i kvällens match och ser vi till oddsen hämtade ifrån Unibet* så ger Syrianska i skrivande stund endast 1.38 gånger pengarna. Skulle du istället tro på skrällen så finns Vasalund att spela till höga 8.00!

Gör som Glenn och spela hos Unibet!