Grannderby på söndag på Friends Arena, Sverige mot Norge. Kanske inte det hetaste derbyt för oss svenskar som haft rejäla bataljer mot Danmark på senare år medan lillebror Norge ofta varit så svaga att det knappt gått att möta dem, men för Norge, tveklöst deras största derby. Oddsen skrämmer lite. Det förefaller finnas en risk att lillebror sätter sig upp i helgen. 

Odds på att Sverige besegrar Norge

Vi litar på att Bet365 har rätt. Världens största spelbolag kan väl inte ha fel med sina odds, eller? 1.85 låter i alla fall mycket tryggare än de 2 gånger pengarna som Bethard erbjuder.

1X2 odds, Sverige - Norge, Sön 8 sep 2019 at 20:45

Sverige

Lika

Norge

Det handlar emellertid inte om huruvida någon av dem har rätt, det handlar om att den ena betalar tillbaka väldigt mycket mer av insatserna till kunderna. I en sån här match där spelbolagen slåss lite extra om spelarna är det extra viktigt att ha koll på vilka spelbolag som betalar tillbaka mycket av insatserna och vilka som inte gör det. Kolla gärna in vår oddsjämförelsesektion för att få kunskap om detta. Det skiljer nämligen otroligt mycket mellan spelbolagen.

Se Sverige-Norge på TV4 eller på livestream hos Cmore

Matchen mellan Sverige och Norge spelas på Friends Arena nu på söndag klockan 20:45 och sändande kanal är TV4 och Cmore.

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller