Då var det återigen dags för VM-kvalet i Europa och under morgondagen är det 9 möten som kickar igång den andra omgången av kvalspelet. Därefter fortsätter kvalspelet under fredagen ytterligare 9 heta drabbningar där inte minst vårt svenska landslag gästar Luxemburg med avspark 20.45. Morgondagens matcher ska dock först till att börja och där finner vi det klart hetaste mötet på Juventus Stadium!

Italien – Spanien | Avspark 20.45

Två av världens allra största och mest framgångsrika landslag ställs samman på Juventus Stadium i en tidig gruppfinal i VM-kvalets grupp G. Det handlar om ett italienskt hemmalag som imponerade på alla under EM då man trots en mängd skador på nyckelspelare som Marco Verratti och Claudio Marchisio ändå lyckades få till ett effektivt anfallsspel och ett urstarkt försvarsspel.

Under morgondagen spelas en match där kampen står mellan Spaniens offensiva kvalitéer och Italiens defensiva elegans och stabilitet. Nu med Diego Costa i toppform kan Spanien bli vassare än laget varit på ett bra tag men vi ska inte heller glömma att Italien spelar den bästa defensiva fotbollen i världen.

Efter en omgång spelad så är det Spanien som toppar gruppen efter målfesten mot Liechtenstein där resultatet skrevs till 8 – 0. Italien i sin tur besegrade Israel med 1 – 3 på bortaplan och därav toppar dessa lag gruppen vilket ordentligt hettar upp morgondagens drabbning.

Senast lagen möttes var så sent som under den gånga sommarens EM-slutspel. Då lyckades Italien knocka ut Spanien redan i åttondelsfinal till slutresultatet 2 – 0. Nu är spanjorerna på revanschjakt men frågan är om Italien som bytte tränare efter EM, från Antonio Conte till Giampiero Ventura, fortsatt har defensiven under kontroll? Är så fallet, så kommer Spanien få det tufft på Juventus Stadium. En jämn kamp är att vänta och delad pott ligger nära till hands! Bethard ger dig grymma odds på matchen och marknadens högsta odds på kryss!

Italien - 3.05 | Oavgjort - 3.15 | Spanien - 2.60

Bethard* ger dig en grym sportsbook med de bästa oddsen på marknaden! Bli medlem nu så får du dessutom 100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus!

Spela på VM-kvalet hos Bethard!