En helspäckad fotbollshelg har spelats och vi bevittnade några riktigt intressanta resultat. Barcelona och Real Madrid tappade poäng under samma omgång. Tottenham tog en kritisk trea mot City och formstarka Dortmund tappade till slut när Leverkusen hemmasegrade med 2 – 0. Idag lägger vi bort fokusen på europeisk toppfotboll och vänder istället blicken mot svenska Superettan!

Ängelholm – Frej | Avspark 19.00

Ängelholm har stått för en riktigt svag säsong och laget är på väg ner mot division 1. På 25 spelade och endast 5 återstående matcher ligger laget sist i tabellen och har 8 poäng upp till säker mark. Nu gästas laget av Frej som stått för en desto stabilare säsong. 33 inspelade poäng tar laget upp på en niondeplats. När lagen möttes i våras var det faktiskt Ängelholm som borta segrade med 1 – 2. En av lagets blott 4 vinster. Kan Ängelholm ge sig själva en sista chans till att klara sig kvar eller kan Frej revanschera sig från förlusten i våras. ExclusiveBet ger dig följande odds!

Ängelholm – 2.40 | Oavgjort – 3.15 | Frej – 2.59

Degerfors – GAIS | Avspark 19.00

En ur viktig match ur Degerfors perspektiv. Laget befinner sig just nu på en trettonde placering med 25 poäng vilket innebär nedflyttning och en poäng till säker mark. Laget gästas av stabila Göteborgslaget GAIS som med sina 36 poäng ligger säkert till i den övre delen av tabellen. Degerfors har 4 förluster på de 5 senaste matcherna och endast ett kryss som bäst under denna period. Varje match blir viktig i kampen om existensen i Superettan och mot ett relativt stabilt GAIS får laget återigen kämpa för de viktiga poängen.

Degerfors – 2.40 | Oavgjort – 3.20 | GAIS – 2.50
 

Örgryte – AFC United | Avspark 19.00

AFC United jagar en plats i Allsvenskan nästa säsong och med de 48 inspelade poängen ligger laget på tredjeplatsen vilket innebär kval till den svenska högsta ligan. Solna-laget har dessutom endast 3 poäng upp till andraplacerade Halmstad och direktplatsen till Allsvenskan.

Ikväll gästar de orangea från huvudstaden Örgryte som endast har 5 poäng ner till nedflyttning. När laget möttes i somras tog AFC en bekväm 2 – 0 seger på hemmaplan och med två raka segrar och en stark säsong bakom sig hittar vi intressanta odds på AFC-seger ikväll!

Örgryte – 2.40 | Oavgjort – 3.10 | AFC United (Väsby United) – 2.55

ExclusiveBet är en nylanserad sajt med en komplett sportsbook som ger fina odds! Registrera dig redan idag så får du 100% upp till 1000 kr att spela för!

Spela hos ExclusiveBet!