Det blir inte vildare än när de argentinska ärkerivalerna River Plate och Boca Juniors drabbar samman, och vi kan förvänta oss en dramatisk uppgörelse söndagen den 25 februari kl 21:00. Ta reda på hur du kan följa River Plate - Boca Juniors med gratis live streaming här.

Streama Superclasico gratis hos Unibet!

Du kommer inte att hitta en mer intensiv rivalitet än River Plate mot Boca Juniors, och relationerna mellan de två argentinska giganterna är på kokpunkten efter flera skandalösa sammandrabbningar med upplopp, kaos och sammandrabbningar mellan de två supportergrupperna.

Odds på Superclásico : River Plate - Boca Juniors

Vem vinner helgens Superclásico? Här är spelbolagens odds för Superclásico mellan River Plate och Boca Juniors. Matchen sparkar igång på El Monumental i Buenos Aires söndagen den 25 februari kl. 21:00.

1X2 odds Högsta odds Spelbolag
River Plate 1,90
Oavgjort 3,50
Boca Juniors 4,20

Få stats, nyheter och alla odds i vårat MatchCenter.

Boca Juniors - River Plate: Hatmötet

Den argentinska rivaliteten mellan Boca Juniors och River Plate är en av de mest intensiva och berömda rivaliteterna inom internationell fotboll. Dessa två klubbar, båda baserade i Buenos Aires, har tävlat i mer än 100 års historia och har vunnit otaliga troféer mellan dem.

Rivaliteten mellan Boca Juniors och River Plate är så intensiv att den har fått ett eget namn, "Superclásico". Det är en match som inte bara handlar om fotboll, utan också om politik och kultur. Många anser att Superclásico är mer än bara en fotbollsmatch - det är en kamp mellan de två största och mäktigaste klubbarna i landet, som representerar olika samhällen och ideologier.

Även om de två klubbarna har spelat mot varandra i mer än 100 år, började den verkliga rivaliteten först i början av 1900-talet när de båda var bland de bästa lagen i Argentina. Matcherna spelades ofta på La Boca, ett arbetarkvarter i Buenos Aires där Boca Juniors har sin hemmaplan. River Plates hemmaplan är El Monumental, som ligger i det mer välbärgade området i Buenos Aires.

På grund av skillnaderna i socioekonomiska förhållanden och kultur mellan de två områdena har rivaliteten mellan de två klubbarna alltid präglats av ett visst mått av spänning och aggression. Fans till de båda klubbarna har ofta varit inblandade i våldsamma sammandrabbningar, både på och utanför arenan, och matcherna mellan de båda lagen har ofta präglats av höga känslor och kontroverser.

Superclásico-matcher är ofta fulla av dramatik och insatserna är alltid höga, både på och utanför planen. Fansen är kända för att skapa en otrolig atmosfär och matcherna är ofta mycket jämna och intensiva. Även om de två lagen har spelat mot varandra mer än 250 gånger, finns det aldrig någon garanti för vem som kommer att vinna.

En av de mest anmärkningsvärda Superclásico-matcherna var Copa Libertadores-finalen 2018, där de två lagen möttes i en final med två matcher. Boca Juniors hade vunnit den första matchen, men den andra matchen sköts upp på grund av våldsamma sammandrabbningar utanför stadion.

Matchen spelades senare på Santiago Bernabéu i Madrid på grund av säkerhetsskäl. River Plate vann matchen med 3-1 och säkrade Copa Libertadores-trofén för fjärde gången i klubbens historia.

Även om Superclásico-matcherna ofta präglas av aggression och hat, är det fortfarande en fantastisk fotbollsfest med två av de bästa och mest traditionella lagen i sydamerikansk fotboll.

Gratis livestream till River Plate - Boca Juniors

Bet365* är en gigant när det kommer till streaming av sport. Det som krävs är en krona på kontot, och har man inte det så är det en insättning på minst 50 kronor som gäller. 

Så här gör du för att se:

 1. Logga in/skapa konto.
 2. Gör en insättning på ditt spelkonto.
 3. Välj evenemanget som har en play-ikon bredvid och har du följt reglerna för livestreamingen ska det spelas upp automatiskt när det är live.

1250 kr i spelkrediter

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Generös välkomstbonus
Världens största utbud av marknader och sporter
Användarvänlig mobilapp
Lättnavigerad sida
Bäst utbud av livebetting
Höga odds
Swish för insättning
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Fakta om Superclásico

 • Den kända fotbollstidningen FourFourTwo har rankat River Plate - Boca Juniors som världens största derby, före Celtic - Rangers och Real Madrid - Barcelona.
 • Historiens första Superclasico spelades den 24 augusti 1913. Matchen slutade 3-1 till River Plate inför 7 000 åskådare på Estadio Racing Club i Buenos Aires.
 • Boca Juniors största seger mot River Plate hittills är 6-0 och härrör från 23 december 1928, medan River Plates största är 5-1 och härrör från 19 oktober 1941.
 • Angel Labruna från River Plate är bäste målskytt i Superclásicos med 16 mål, medan Oscar "Pinino" Mas från River Plate är tvåa med 12 fullträffar mot sina ärkerivaler.
 • Reinaldo Merlo är den spelare som har flest Superclásicos i sitt namn. Han gjorde 42 framträdanden i River Plate-tröjan mot Boca Juniors.
 • River Plate och Boca Juniors har mötts 260 gånger före den här säsongen. Boca har vunnit 91 gånger, River 86, medan 83 matcher har slutat oavgjort.
 • Bland de största spelarna i River Plates historia finns namn som Alfredo di Stefano, Ángel Labruna, Enzo Francescoli, Norberto Alonso, Amadeo Carrizo, Ariel Ortega, Hernán Crespo och Marcelo Gallardo.
 • Boca Juniors största profiler genom tiderna inkluderar spelare som Diego Maradona, Juan Román Riquelme, Martín Palermo, Carlos Tevez, Hugo Orlando Gatti och Antonio Rattin.

Spelbolag med bäst odds på Superclasico

Här följer några bettingsidor med svensk licens som erbjuder grymt utbud på River Plate - Boca Juniors.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 18 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. 18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Inget omsättningskrav på vinster. Min insättning 100 kr. Ev. vinster är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. Ev. vinster är måste omsättas en gång. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024-01-18. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Bra välkomstbonus
Stort utbud på sport
Snabb sida
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 6x på sport, minsta odds 1,80

Ytterligare villkor: Bonusen går er att utnyttja om du sedan tidigare tagit del av en bonus hos systerbolaget Speedy Ltd (Speedyspel).
Villkor och krav:  Referera till X3000 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande<p>18+. G&auml;ller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min ins&auml;ttning 100 kr.</p>

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

FAQ: Superclasico

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om Superclasico.

När spelar River Plate mot Boca Juniors?

Nästa Superclasico spelas den 25 februari klockan 21.00.

Vem är favorit att vinna Superclasico?

River Plate är favoriter att vinna nästa Superclasico.

Var kan jag se Superclasico?

Bet365* och Unibet* är två spelbolag som streamar matchen gratis.