Vi kan förvänta oss massor av underhållning och fotboll i världsklass när Napoli tar emot Inter i den italienska Super Cup-finalen. Matchen spelas måndagen den 22 januari kl. 20:30 på Al-Awwal Park i Riyadh, Saudiarabien och här är en guide till den gratis live stream av Napoli - Inter.

Streama finalen gratis hos Unibet!

I semifinalen lyckades Napoli besegra Fiorentina med 3-0, medan Inter också tog en 3-0-seger i sin semifinal mot Lazio. Detta bäddar för en spännande Super Cup-final. 

Livestream Napoli - Inter hos Bet365* 

Om du letar efter en bra och gratis live stream till Napoli - Inter så är det lätt att hitta. Hos den populära spelbolaget Bet365* kan du enkelt och snabbt hitta en gratis live stream till toppmatchen.

Om du har ett konto hos Bet365* så kan du även live streama alla matcher från italienska Serie A helt gratis. Det enda kravet är att du har pengar på ditt spelkonto, och det räcker med en enda krona.

1250 kr i spelkrediter

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Du behöver inte satsa på matchen för att titta. Däremot behöver du göra en insättning. Hos Bet365* är minsta insättningsbelopp 50 kr.

Guide till gratis livestream Super Cup 2024

Med tre snabba steg här nedan kommer du ha möjlighet att se alla cup matcher i Italien och väldigt mycket mer!

Så skapar du ett spelkonto hos Bet365*:

  1. Klicka här för att gå direkt till Bet365*.
  2. Klicka på den gula rutan "Bli medlem" i högra hörnet.
  3. Fyll i dina uppgifter enligt instruktionerna.

Du kommer kunna se en rad andra stora fotbollsligor live hos Bet365* som bland annat har rättigheterna till ligor som Serie A, Bundesliga och franska Ligue 1. Det finns såklart mer än bara fotboll. Bland annat kan du se livestreams från tennisturneringar, NBA, NFL och även hockey i högsta klass.

Se även: Fotboll på TV och live stream idag

Få gratis livestream till Napoli - Inter hos Unibet*

Du hittar även live streams av Serie A-matcher hos populära spelbolaget Unibet*. Om du inte redan har ett konto hos Unibet* är det snabbt, enkelt och gratis att registrera sig.

Du hittar "Skapa ett konto" i det övre högra hörnet på Unibet-webbplatsen, och det lägsta insättningskravet är 100 kr på Unibet*

När du har skapat ett konto är du garanterad en gratis livestream av hög kvalitet. Inte bara för Napoli - Inter-matchen, utan också för en mängd andra matcher och ligor.

Du kan också se fram emot ett brett utbud av liveodds på matchen, men du behöver inte satsa på matchen för att följa livestreamen. Du behöver bara ha pengar på ditt spelkonto.

Söker du efter de senaste oddsen till matchen så rekommenderar vi att besöka vårt MatchCenter.

FAQ: Super Cup-finalen 2024 Italien

Här får du svar på de vanligaste frågorna om finalen i den italienska supercupen.

Var kan jag se Napoli - Inter?

Du hittar gratis livestream med hög kvalite både hos Bet365* och Unibet* till den italienska Supercup-finalen.

När spelar Napoli - Inter?

Matchen mellan Napoli och Inter sparkar igång måndagen den 22 januari kl 20:00. Matchen kommer att äga rum på Al-Awwal Park i Riyadh, Saudiarabien.