Igår kväll spelades 9 VM-kvalmatcher och medan de flesta favoriterna skopade hem tre poäng fanns det fortsatt några riktiga skrällar på resultattavlan. Kvällens tyngsta fotbollsnation Tyskland tog tredje raka segern efter 2 – 0 mot Nordirland och ännu har ”Die Mannschaft” varken tappat poäng eller släppt in mål. Med detta facit toppar tyskarna grupp C med maximala 9 poäng, ingen överraskning, istället är det Azerbajdzjan som chockar med andraplatsen och sina 7 poäng.

England spelade ”endast” 0 – 0 mot Slovenien och det var första gången i historien som England tappade poäng mot det centraleuropeiska landslaget. Engelsmännen lyckades aldrig få hål på Slovenien och det var istället hemmalaget som pressade på för ett ledningsmål. Dock räddade en storspelande Hart England denna gång och det gör att britterna toppar grupp F med 7 poäng före Litauen följt av Slovenien och Skottland.

I samma grupp stod Slovakien för sin första fina insats i kvalet när laget hemmabesegrade Skottland med 3 – 0 och efter två raka förluster, kändes dessa poäng vitala. Fortsatt placerade näst sist i tabellen men Slovakien reser sig!


Den största skrällen hittar vi på Parken i Danmark där Montenegro besegrade danskarna med 0 – 1, en vinst som i övrigt gav väldigt fina odds! Resultatet tar Montenegro till förstaplatsen i grupp E före Polen som tack vare Lewandowskis sena avgörande mot Armenien, även de inkasserat sju poäng.

VM-kvalet är över för denna gång men fortsätter igen den 11e november med inte minst Frankrike mot Sverige i en grupp där svenskarna faktiskt toppar gruppen före just fransmännen. Det ser vi fram emot men till dess kan vi passa på att njuta av europeisk toppfotboll när världens bästa fotbollsligor drar igång igen, redan till helgen.

Hos Unibet* finner ni en grym sportsbook med marknadens finaste odds. Kika in redan nu och hitta ditt spel till helgen!

Spela hos Unibet!