Månaden mars har precis startat och det är dags att börja med ett nytt inslag här på Betting.se, att sammanfatta resultatet föregående månads speltips

Hur har våra experter skött sig den senaste månaden?

Svaret är att de skött sig strålande bra.

Hockeyexpert SHLmästaren i topp

I topp hittar vi vår hockeyexpert SHLmästaren. Hans senaste månad landade på inte mindre än 60 units plus vilket för första gången tog honom upp till över 200 units plus under karriären här på Betting.se. Roi:n låg dessutom rekordhögt, 117%, högre än vad spelvärdet på matcherna skulle vara, där låg snittet på 114%, så lite tur med resultaten också kanske. Vinstreceptet består av speltips på SHL och Hockeyallsvenskan, gärna flera matcher från varje omgång och gärna hemmasegrar. 

Bäst på Betting under februari, grattis! Någon förklaring till att denna månad var så stark?

-Jag tycker egentligen att det mest handlat om att resultaten i matcherna blivit lite mer normala. Sen har någon puck studsat rätt här och där men mest att det gått mer som det ska. Spelbolagen underskattar hemmaplansfördelen, mest av allt i SHL där jag tycker jag haft grymma värden under hela månaden. 

Thorstensson fortsätter uppåt med massor av speltips

Näst bäst i februari var vår tennisexpert, David Thorstensson som förutom att leda vår statistik genom alla tider är den som månad efter månad lägger ut allra flest speltips. Februari var långt ifrån hans bästa månad, men resultatet slutade ändå på 36 units plus och en roi på måttliga 103%. Totalt sett under 2020 ser siffrorna emellertid strålande ut. Thorstensson leder den ligan med 160 units plus under 2020. Thorstensson är över 1800 units plus sedan starten av sitt speltipsande här på Betting.

Hur kändes februari, Thorstensson?

-Jag kan inte säga att jag är nöjd. 36 units är för lågt sett till mitt snitt och 103% i roi är sådär men plus är alltid plus och jag fortsätter växa stadigt uppåt, det är vad det handlar om. Nu attackerar vi mot högre höjder i mars! Jag har redan några grymma speltips uppe inför den här veckan som man absolut inte får missa.

David Thorstensson

Tredje bäst bland våra experter under februari månad var Henrik Hedenskogh som håller sig till speltips på Hockeyettan där han ofta hittar fantastiska spelvärden. Stabil månad där spelvärdena i snitt skulle vara 112% men utdelningen blev hela 114%. Stadigt, stabilt och bra från Hedenskogh som håller sig till lite färre speltips än experterna han har framför sig och därför hamnar lite lägre i antal units plus, men roi:n blir istället mycket bra. 

Måttlig månad för basketexperten

En som hade en lite mer måttlig februari månad var vår basketexpert NBA som skämt bort oss med fantastiska siffror. Den gångna månaden landade på måttliga tre units plus och en roi omkring 100%. Lite färre speltips än vanligt från NBA kan vara förklaringen.

Bara tre units plus denna månad och svagt minus hittills i år, har du tappat stinget?

-Det tror jag inte. Jag ska erkänna att jag gjort några missbedömningar på Basketligan där det kan vara svårt att få fram rätt info. Jag har också haft lite mindre tid att få ut speltipsen på NBA i tid så jag har hållit mig borta där lite grann. Hugger man inte de oddsen snabbt kan det vara svårt att hitta höga värden. Jag siktar på att komma tillbaka starkt under februari och framför allt få ut fler speltips. Redan nu ligger ett helt gäng ute inför den intensiva Euroleague-veckan.

Ny fart från Snookerbet

Vår snookerexpert Snookerbet, som har fina 107% i roi historiskt här på Betting har efter årsskiftet kommit tillbaka. Ganska få speltips, bara fem stycken och några bollar som hoppat åt fel håll men roi:n är ändå på den positiva sidan, 102% under februari.

Två av våra experter landade på minus under februari. Både fotbollsexperten Emanuel Andersson och golfexperten Niklas Andersson hade tunga månader. Vi hoppas på att de snart studsar tillbaka. 

Totalt gick våra experttips under februari månad 110 units plus. Det lönar sig att följa med. Alla speltips hittar man alltid samlade på vår sida för speltips.

Sugen på en ny bonus? Prova något av alla spelbolag vi listar på vår sida för samlade bonusar.