För tredje veckan i rad är det 15 miljoner i jackpot som gäller på Stryktipset! Premier League, The Championship och ett möte från Allsvenskan ska bemästras längs vägen. En del fina skrällar synas i jakten på miljonerna där även fyra solklara favoriter spikas av!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att gå direkt till Svenska Spel

1. Burnley - Liverpool 2

1X2 odds, Burnley - Liverpool, Lör 31 aug 2019 at 18:30

Burnley

Lika

Liverpool

Det är svårt att inte låta sig charmas av Liverpool återigen. De regerande Champions League-mästarna har varit riktigt framgångsrika inledningsvis även i år och Mané, Salah och Firmino med flera har varit ett offensivt nav med mängder av kvalité.

Burnley har varit pigga inledningsvis och krysset senast mot Wolves kunde som bekant lika gärna varit en seger då Wolverhampton kvitterade i den 97:e minuten.

The Tykes är dock numret för litet i denna typ av fajter och därmed blir tvåan helt onödig att gardera med tanke på att gästerna dessutom ser ganska prisvärda ut. 

2. Chelsea - Sheffield United 1

1X2 odds, Chelsea - Sheffield United, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Chelsea

Lika

Sheffield United

I London ska Chelsea försöka rida på segervågen efter 3-2 senast mot Norwich på bortagräs. Tammy Abraham har varit aningen ifrågasatt i de blå delarna av London men strikern gav svar på tal efter två fina mål i segermatchen senast.

United reser till huvudstaden med en förlust i ligabagaget. 1-2 mot Leicester var visserligen ingen dålig insats sett ur gästernas perspektiv men det är målen som räknas och på sista tredjedelen var Vardy och hans kamrater aningen vassare.

Ettan ser ut att hamna hyfsat korrekt och därmed blir ettan en bra spik att vila mot. 

3. Crystal Palace - Aston Villa X

1X2 odds, Crystal Palace - Aston Villa, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Crystal Palace

Lika

Aston Villa

I en annan del av London är det nästa nykomling som ska försöka stjäla med sig poäng hem från huvudstaden. Aston Villa har börjat klart godkänt i ligan trots bara en seger på de tre första kamperna.

Lejonen från Birmingham vann nämligen mot Everton hemma senast och följde dessutom upp med en kross i Ligacupen under onsdagen då Crewe var chanslösa (1-6). Örnarna stod för en bragdartat insats mot Man United senast. 2-1-segern var Hodgsons första denna säsong med sitt Palace.

Jämn tillställning att vänta där en helgardering känns allra bäst.    

4. Leicester - Bournemouth 2

1X2 odds, Leicester City - AFC Bournemouth, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Leicester City

Lika

AFC Bournemouth

Det var ett riktigt fint spelande Leicester som gästade Sheffield för möte med The Blades senast. 2-1-skalpen var signerad Vardy som stod för en riktigt slitstark insats som dessutom fick krönas med ett mål.

Bournemouth reser till King Power Stadium med en förlust mot mästarna Man City senast. Inte mycket att snacka om förutom att körsbären stod upp väl mot Sterling och hans lagkamrater.

Värdemässigt är det inget snack var pennan ska fattas först här. Trots ett halvt skadeskjutet bortagäng finns tillräckligt med kvalité för att rubba Rodgers hemmalag. X2 är skakigt men våga gå för skrällen där procenten ligger riktigt fint!

5. Manchester City - Brighton 1

1X2 odds, Manchester City - Brighton, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Manchester City

Lika

Brighton

Omgångens absolut enklaste bank hittas på Etihad Stadium i Manchester. Mästarna i ljusblått fortsätter att gå fram som en slåttermaskin i ligan. Visst, laget stöter på hinder ibland, men inte mer än att Peps mannar tämligen enkelt tar sig över dem och återigen sätter full fart framåt.

Mot Brighton ska Sterling, De Bruyne, Agüero med flera självfallet bara spela av matchen och bärga de tre poäng som behövs för att fortsätta tvekampen mot Liverpool i toppen. Gästerna från sydkusten har till råga på allt aldrig vunnit mot City på bortagräs.

Ettan är inslagen med slägga!

6. Newcastle - Watford 2

1X2 odds, Newcastle United - Watford, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Newcastle United

Lika

Watford

Det är bara ett lag i Premier League som står utan poäng efter tre omgångar. Watford är laget och gästerna, som hade en mindre form av framgångssaga i fjol, behöver snabbast möjligt ta sig tillbaka till vinnarspåret. Nu reser The Hornets till Newcastle där ett gäng halvt vingklippta skator hittas.

Visserligen tog Steve Bruce och hans vitsvarta mannar en fin skalp i London senast då Tottenham besegrades. Men skadelistan är återigen påfylld med bland annat den svenske landslagsbacken Emil Krafth. Perfekt läge för Gracias mannar att nypa säsongens första viktoria här.

Mötet på St James’ Park ska streckas från höger!

7. West Ham - Norwich 1

1X2 odds, West Ham United - Norwich City, Lör 31 aug 2019 at 16:00

West Ham United

Lika

Norwich City

West Ham har kommit igång efter en bedrövlig premiär (0-5 mot City). The Hammers med ett ganska stjärnfyllt lag tog så sent som i förra veckan en seger mot Watford i ligan och dessutom slog Londonlaget enkelt ut Newport i Ligacupen. Viktigt för hemmalaget var Sébastien Hallers två första mål i sin nya klubb då fransmannen nätade dubbelt mot The Hornets.

Pukki har haft party i sin gula dress! Fem gånger om dessutom vilket ändå får anses sensationellt bra för finländaren så långt. Även om skyttekungen hängde en strut senast mot Chelsea fick kanariefåglarna lämna Carrow Road med en jobbig 2-3-förlust mot Lampards gäng.

Ettan känns som en stabil grund att stå på. Rita på ett kryss också om plånboken tillåter.

8. Örebro - AFC Eskilstuna X

1X2 odds, Örebro - Athletic FC United, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Örebro

Lika

Athletic FC United

Ett snabbt avbrott från den brittiska fotbollen då Allsvenskan tittar in en snabbis. Matchdags i Örebro är vad som gäller och för ÖSK:s del skulle en trepoängare troligen säkra Närke-lagets kontrakt. Värdlaget har lånat in Carlos Strandberg under säsongen. Malmö-spelaren har gjort succé hos de vitsvarta och svarade bland annat för ett hattrick mot Sirius senast i 4-3-segern på Studenternas.

AFC är utsatta i botten. Eskilstunas bidrag till den svenska högstaserien har dock genom åren haft relativt enkelt för Kjälls mannar.

Krysset ligger här klart närmast där 1X fixar biffen på mindre system. Helgardera mötet på större system där en tvåa kommer rensa finfint bland kupongerna! 

9. Leeds - Swansea 1

1X2 odds, Leeds United - Swansea City, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Leeds United

Lika

Swansea City

Toppmöte i The Championship nu. Leeds ställs mot Swansea hemma på Elland Road där båda lagen är obesegrade inför lördagens drabbning. The Peacocks körde ett “back-to-back”-möte med Stoke lördag samt onsdag. Bielsas rotation i cupmatchen tyder dock på att siktet varit inställt på helgens fajt.

Svanarna är som sagt också riktigt vassa för tillfället och har precis som värdarna inte förlorat ännu.

På Elland Road är dock ettan en riktigt bra spik till välmående procent.   

10. Nottingham - Preston 2

1X2 odds, Nottingham Forest - Preston North End, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Nottingham Forest

Lika

Preston North End

Nottingham är hittills fina i ligaspelet. Forest förlorade visserligen mot West Bromwich i premiären men därefter är det ingen förlust noterad hos hemmalaget. Preston är även de riktigt spännande så långt.

Två raka segrar i The Championship och gästerna tog sig dessutom vidare i veckans cupmöte med Hull. Daniel Johnson är bortalagets tveklöst viktigaste spelare så långt med bland annat fyra mål noterade framåt.

Inbördes är det också fördel för The Whites och med X2 omkring 50 procent blir det ett riktigt bra val. 

11. Reading - Charlton 1

1X2 odds, Reading - Charlton Athletic, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Reading

Lika

Charlton Athletic

Gästerna från London har varit ett stort utropstecken inledningsvis denna sensommar. Nykomlingen från League One är fortsatt obesegrade i ligan där 1-0-skalpen i Londonderbyt mot Brentford fortfarande ekar i huvudstaden.

Tufft läge för The Addicks under lördagen dock då Madejski Stadium ska besökas för möte med Reading. Hemmalaget har bland annat besegrat två av fjolårets PL-klubbar, Cardiff (3-0) och Huddersfield (2-0)! Dessutom tog sig The Royals enkelt vidare i Ligacupen tidigare i veckan efter klara 4-2 mot Plymouth.

Det är dags för Bowyer och hans mannar att inkassera första förlusten nu. Bra etta!  

12. Sheffield Wednesday - QPR 1

1X2 odds, Sheffield Wednesday - Queens Park Rangers, Lör 31 aug 2019 at 16:00

Sheffield Wednesday

Lika

Queens Park Rangers

Det är ömsom vin och ömsom vatten när det gäller Queens Park Rangers. Londonlaget byter fina insatser (Wigan hemma 3-1) mot bedrövliga matcher (0-2 mot Portsmouth). Sheffield-laget har varit en positiv överraskning så långt.

Ugglorna förlorade visserligen mot Preston senast men har samtidigt varit bra hemma med segrar mot både Barnsley och Luton.

Även om gästerna har tre raka segrar inbördes så känns ettan som en given utgång här. På större system ska 1X spelas.    

13. West Bromwich - Blackburn X

1X2 odds, West Bromwich Albion - Blackburn Rovers, Lör 31 aug 2019 at 16:00

West Bromwich Albion

Lika

Blackburn Rovers

Sist men inte minst besöker vi The Hawthorns för möte mellan West Brom och Blackburn. Två lag som framförallt imponerat defensivt hittills denna säsong. The Baggies har en ramstark försvarslinje med Bartley som härförare.

Rovers förlorade visserligen Ligacup-mötet med Sheffield United senast 1-2. Men i ligaspelet är gästerna omutliga bakåt med tre raka nollor och segrar mot Middlesbrough respektive Hull.

Räkna med en ganska tillknäppt historia här där 1X bör räcka.

Kassaskåpet! - Manchester City

Omöjligt att ifrågasätta de regerande mästarna då Brighton kommer på besök till Etihad. Ett möte som Pep Guardiola och hans mannar ska vinna alla dagar i veckan.

Varningen! - Bournemouth

Det skiljer inga ljusår i kapacitet mellan Leicester och Bournemouth. Då The Cherries här ser ut att kunna spelas till låga 10-15 procent måste självklart gästerna ritas ner först.

Stryktipset tips och förslag 96 rader

1. Burnley - Liverpool 2
2. Chelsea - Sheffield U 1
3. Crystal P - Aston Villa 1x2
4. Leicester - Bournemouth x2
5. Man City - Brighton 1
6. Newcastle - Watford x2
7. West Ham - Norwich 1
8. Örebro - AFC Eskils. 1x
9. Leeds - Swansea 1
10. Nottingham - Preston x2
11. Reading - Charlton 1
12. Sheffield W - QPR 1
13. West Brom - Blackburn 1x

Stryktipset tips och förslag 864 rader

1. Burnley - Liverpool 2
2. Chelsea - Sheffield U 1
3. Crystal P - Aston Villa 1x2
4. Leicester - Bournemouth x2
5. Man City - Brighton 1
6. Newcastle - Watford 1x2
7. West Ham - Norwich 1x
8. Örebro - AFC Eskils. 1x2
9. Leeds - Swansea 1
10. Nottingham - Preston x2
11. Reading - Charlton 1
12. Sheffield W - QPR 1x
13. West Brom - Blackburn 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100