Premier League är äntligen tillbaka på Stryktipset och denna premiäromgång tar givetvis plats på kupongen som förutom engelsk fotboll även består av allsvenska matcher. Pallar favoriterna att leverera nu när allvaret drar igång? Mot 13 rätt, nu kör vi!

 

Spelstopp: 15:59

 

Missa inte att ta del av alla speltips och kampanjer på Betting.se. Gå med i vår Faceboook-grupp eller gör som över 3000 andra och följ oss på Twitter!

 

1. Tottenham - Aston Villa 1

Först ut är nya Tottenham Hotspur Stadium. Här ställs Mauricio Pochettino och hans Spurs mot nykomlingarna Aston Villa. Gästerna har plockat in inte mindre än tolv spelare inför stundande Premier League-säsong och detta till en kostnad av nästan 1,5 miljarder kronor. Vitklädda Tottenham spelade Champions League-final i fjol och mycket talar för att de tillhör toppen även i år. Inled således med ettan då Villa har en dyngtuff uppgift framför sig.

 

2. Bournemouth - Sheffield United 1

Vitality Stadium härnäst och här hittar vi ytterligare en nykomling. Sheffield-laget slutade tvåa i The Championship i fjol och det kan de till viss del tacka Billy Sharp för. 33-åringen noterades för 23 fullträffar på 40 matcher. Värdarna i detta möte är dock strået vassare, vilket också bör visa sig även om det är premiär som stundar. Eddie Howe har visat tydligt att han vet vad som krävs för att ratta The Cherries i Premier League. Utgångsetta.

 

3. Burnley - Southampton X

På Turf Moor öppnar Burnley säsongen med att ställas mot Southampton. Dessa lag var hyggligt jämnstarka i fjol då det bara skiljde blott en poäng mellan lagen när tabellen kunde summeras efter 38 omgångar. Lagen hamnade på den nedre halvan, men med ett par poängs marginal från den absoluta bottenstriden. Ralph Hasenhüttls Southampton har inte besegrat Burnley sedan 2017 men i fjol spelade de 1-1 på den här arenan och delad pott bör ligga nära till hands även i detta möte. 

 

4. Crystal Palace - Everton 2

På Selhurst Park i London öppnar Crystal Palace säsongen mot ett Everton som de inte besegrat sedan september 2014. Nio raka möten sedan dess har örnarna som mest tagit poäng i (fem gånger) och resterande fyra har gått förlorade. Everton har förstärkt offensiven med vasse Moise Kean på topp och kan mycket väl förlänga en trevlig svit för deras del. Tvåan lockar!

 

5. Watford - Brighton 2

Näst på tur är Vicarage Road och då hamnar vi i Watford. Här ställs värdarna inför vad som på pappret verkar bli en enkel uppgift, men frågan är om värdarna levererar? Svenska folket målar upp Watford till något för stora favoriter i vårt tycke. Brighton har plockat in Östersundsbekantingen Graham Potter som tränare och att Potters mannar levererar en mindre skräll i denna Premier League-premiär är ingen omöjlighet!  Gardera efter vad plånboken tillåter, men tvåan bör absolut inte räknas bort till låg procent.

 

6. Middlesbrough - Brentford 2

Riverside Stadium härnäst och då hamnar vi i The Championship. Brentfort står för en satsning för att nå Premier League och även om de inledde med en tung uddamålsförlust hemma mot Birmingham så var det ingen dålig insats av “Ponne” och co. Pontus Janssons Brentford ägde matchen och borde sett till målchanser (15-1) ha fått med sig åtminstone en poäng. Värdarna öppnade med 3-3 mot Luton borta och här ser de ut att bli något överstreckade.

 

7. GIF Sundsvall - Östersund X

Allsvenskan härnäst och först ut NP3 Arena i Sundsvall. Här är det Giffarna som agerar tabelljumbo inför mötet med Östersund och för att ha chans att undvika den är tre poäng ett måste. Värdarna har spelat fyra raka i Allsvenskan utan poäng och på de fem senaste noteras de för en målkvot på 3-8. Östersund är något stabilare, men vinner sällan. Börja i mitten, men gardera gärna hela vägen ut om stålarna räcker.

 

8. Djurgården - Sirius 1

I huvudstaden ställs de nya serieledarna mot ett Sirius som denna säsong tagit för vana att skrälla mot topplagen, i alla fall delvis. 1-1 mot Malmö FF på Stadion och 0-1-seger borta mot Peking har också följts upp med 2-0 i baken hemma mot AIK och hela 4-1 i baken borta mot BK Häcken. Djurgården bör ha motivation och kunskap för tre poäng på Tele 2 Arena så ettan är svår att blunda för, även om den skenar iväg.

 

9. Birmingham - Bristol City 2

Tillbaka till The Championship. På St. Andrew's Stadium ska Birmingham försöka följa upp segern i premiären med ytterligare en trepoängare och denna gång på hemmagräs. Faktum är att de hade enormt flyt som fick med sig tre poäng mot Brentford senast och då de i denna hemmapremiär ställs mot ett revanschsuget Bristol är chansen till poäng liten. Håller sig tvåan till runt 25 procent är den ett ypperligt tecken att inleda med, men plocka gärna krysset också.

 

10. Fulham - Blackburn 1

På Craven Cottage i London ska Fulham begå hemmapremiär. Blackburn står för motståndet och här får gästerna med stor sannolikhet bekänna färg. Värdarna öppnade med att gå poänglösa ur mötet med Barnsley i premiären, men insatsen var god så med bättre skärpa inför sin hemmapublik öppnar The Cottagers hemmasäsongen med full pott. Utgå från vänster och fyll sedan på efter systemstorlek.

 

11. Derby - Swansea X

Pride Park härnäst och här ställs två vinnande lag från premiären mot varandra i denna andra omgång. Derby tog en överraskande 2-1-seger borta mot Huddersfield i början på veckan och förra helgen slog walesarna tillbaka Hull på hemmagräs med samma siffror. Där och då stod Swansea för båda målen i andra halvlek, detta efter att ha legat under med ett mål i halvtid. Här streckas värdarna lite väl högt och även om Swansea historiskt sett haft det tufft på Pride Park bör de inte räknas bort helt och hållet.

 

12. QPR - Huddersfield 2

London igen, men denna gång Kiyan Prince Foundation Stadium. Huddersfield tappade något överraskande poäng i premiären hemma mot Derby och får därför slå ur underläge här. Befogat? Knappast. Gästerna är bättre än vad resultatet från premiären vittnar om och då många tippat Queens Park Rangers i botten blir detta ett bra läge för Huddersfield för snabb tillbakastuds.

 

13. Hull - Reading 1

KCOM Stadium är sist ut och här får vi se två lag som går för säsongens första seger. Hull öppnade med 2-1 i baken mot Swansea borta och för gästande Reading blev det ingen vidare premiär då Sheffield United vann rättvist med 3-1. Lagen har ställts mot varandra sex gånger sedan 2005 och Hull har inte förlorat en enda gång på hemmagräset mot detta Reading. Troligt att sviten förlängs så avsluta med ettan och gardera med krysset om plånboken tillåter.

 

Kassaskåpet! - Djurgården

Stockholmarna har en serieledning att försvara och ska de utmana om guldet på allvar ska tre poäng mot Sirius hemma bara fixas.

 

Varningen! - Huddersfield

Hade en tuff hemmadebut i The Championship då de kammade noll, men chansen för snabb revansch bör vara godare än vad strecken säger.

 

Stryktipset 96 rader

1. Tottenham - Aston Villa 1

2. Bournem. - Sheffield U. 1X

3. Burnley - Southampton X

4. Crystal Palace - Everton X2

5. Watford - Brighton X2

6. Middlesbr. - Brentford X2

7. Sundsvall - Östersund 1X2

8. Djurgården - Sirius 1

9. Birmingham - Bristol C. X2

10. Fulham - Blackburn 1

11. Derby - Swansea X

12. QPR - Huddersfield 2

13. Hull - Reading 1

 

Stryktipset förslag 864 rader

1. Tottenham - Aston Villa  1

2. Bournem. - Sheffield U. 1X

3. Burnley - Southampton X

4. Crystal Palace - Everton X2

5. Watford - Brighton 1X2

6. Middlesbr. - Brentford X2

7. Sundsvall - Östersund 1X2

8. Djurgården - Sirius 1

9. Birmingham - Bristol C. X2

10. Fulham - Blackburn 1

11. Derby - Swansea 1X2

12. QPR - Huddersfield 2

13. Hull - Reading 1X

 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

 

Missa inte att ta del av alla speltips och bonuserbjudanden på Betting.se. Gå med i vår Faceboook-grupp eller gör som över 3000 andra och följ oss på Twitter!