Den 19 Augusti sparkades den första matchen igång i årets Serie A. De italienska lagen har rustat sig för vad som kallas för ”den mest taktiska ligan i världen”.

Juventus, Milan, Inter, Roma och de andra topplagen har satsat en förmögenhet för att vinna Serie A denna säsongen. Ligans nya stora stjärna är Cristiano Ronaldo som flyttade från Real Madrid till de regerande mästarna i Serie A. Vilka ska egentligen kunna hota Juventus som nu dessutom har Cristiano Ronaldo i anfallet. Inter har gjort ett riktigt starkt transferfönster och får ses som det största hotet. 

Juventus vs Chievo var en väldigt intressant match. Många trodde Juventus skulle kamma hem vinsten med enkelhet men Chievo såg till att göra det intressant för tittarna, 3 – 2 till Juventus.

Flera lag står nu förberedda för att göra sin debut. Det skulle vara synd att missa dessa storslagna italienska lag tävla om vinsten. Därför har bet365* gett alla sina spelare möjligheten att streama alla matcher live, helt gratis!

Hur kan jag streama den Italienska Serie A live genom bet365*?

Det är svårt som svensk att få tag i Serie A matcherna genom svensk television. Oroa dig inte, bet365* got your back!

  1. Gå till bet365* genom länken nedanför
  2. Logga in eller registrera ett nytt konto
  3. Klicka på ”live streaming”
  4. Välj den Serie A matchen du vill se från ”live now” eller ”Scheduled”
  5. NJut av matchen samtidigt som du håller koll på liveodds.

Livestreama Serie A kostnadsfritt hos Bet365!

Är live streaming gratis hos Bet365*?

Att streama matcher är helt gratis. Det enda du behöver är ett konto som har pengar på saldot. Varför man behöver pengar på kontot beror på att bet365* vill ge dig den bästa upplevelsen. Hade vem som helst kunnat streama alla matcher live hade det orsakat ett överflöd av trafik. Detta kan i sin tur försämra din streamingupplevelse.

Du behöver inte betta på en match för att streama live. Det är helt gratis så länge du har ett konto med lite pengar i. Det är värt att nämna att det är mycket roligare att livebetta samtidigt som man streamar, då det ökar upplevelsen. 

Titta på mobilen eller suftplatta?

Det är precis lika enkelt att streama från mobilen eller surfplattan som på datorn hos Bet365*. Bet365* levererar alltid den bästa streamingupplevelsen till alla sina spelare oavsett uppspelningsenhet.

Glöm inte att du även kan streama andra sporter så som basket, ishockey, tennis, volleyboll och mycket mer. Bet365* ger dig möjligheten till att streama alla dessa sporter live utan extra kostnad!