La Liga är en av världens bästa och mest intressanta fotbollsligor. Med världsstjärnor som Lionel Messi, Luis Suarez och Luka Modric är det en liga man absolut inte vill missa. 

Barcelona har redan gjort sin debut, 3 – 0 mot Alavés. Man kan inte förvänta sig något mindre från Barcelona men det var absolut en intressant match. Lionel Messi, med över 380 mål bakom sig, kommer se till att ge tittarna vad dem är ute efter. 92 minuter in gör Messi sitt sista mål för den matchen.

Även Real Madrid har gjort sin debut, 2 – 0 mot Getafe CF. Real Madrid hade en aggressiv och intensiv taktik vilket funkade helt utmärkt mot Getafe CF. Detta året ser vi en överdriven spänning, även i självklara matcher.

Det är synd att La Liga inte sänds på svensk television. Men lyckligtvis erbjuder bet365* streamingtjänster för alla matcher i La Liga, helt gratis!

Hur streamar jag La Liga Live genom Bet365*?

Bet365* har gjort det väldigt enkelt för sina spelare att streama La Liga live helt gratis. Samtidigt erbjuder bet365* bettingmöjligheter för att göra matcherna ännu mer intressanta för dig.

Med enkelhet kan du uppleva en streamingskvalitet som är i världsklass, bara från bet365*. Du behöver bara följa dessa enkla steg.

  1. Gå till bet365* genom länken nedanför 
  2. Logga in eller registrera ett nytt konto
  3. Klicka på ”live streaming”
  4. Välj den La Liga matchen du vill se från ”live now” eller ”Scheduled”
  5. Börja betta, streama och njut av matchen.

Livestreama La Liga kostnadsfritt hos Bet365!

Är live streaming hos Bet365* en gratis tjänst?

Live streaming genom bet365* är helt gratis. Det enda du behöver är ett registrerat konto med pengar på saldot. Detta är för att bet365* vill försäkra den bästa streamingupplevelsen till alla sina spelare.

Om vem som helst, utan konto, hade kunnat streama då hade det översvämmat med trafik vilket försämrar din upplevelse. Men oroa dig inte, ett konto hos Bet365* går snabbt att skapa. 

Kan jag titta på mobilen eller suftplattan?

Lika enkelt som det är att titta genom webben är det att titta på en alternativ enhet. Bet365* ser till att streamingupplevelsen och kvalitén är lika bra som på datorn. Allt detta erbjuder bet365* självklart helt gratis.

Klicka på ”live streaming” och se vilka som är ”live” eller ”scheduled”. Därefter väljer du den matchen du vill se. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av obegränsade streamingmöjligheter.