Premier League rivstartar efter ett två veckors landslagsuppehåll med toppmötet mellan Manchester United och Arsenal på Old Trafford. I Zlatan Ibrahimovic frånvaro så ska José Mourinho lyckas vända en annars svag säsongsinledning. En jämn och tuff match är att vänta där inga utrymmen för misstag kommer att ges. Avspark klockan 13.30, se till att vara med från start!

 

Manchester United – Arsenal | Avspark 13.30
Efter ett landslagsuppehåll så är det skönt att ligafotbollen äntligen är tillbaka, och det med besked. Manchester United mot Arsenal, bättre än så här blir det inte!

Manchester United är ett lag det svänger om denna säsong. Ena veckan spelar man ut sin fulla potential för att veckan efter klappa ihop totalt, ett problem José Mourinho måste få ordning på om man ska vara med i kampen om Europaplatserna. Senaste matchen var den 6:e november då man vann över Swansea 3–1 borta på Liberty Stadium, värt att ta med sig från den matchen är att både Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic noterades för varsitt mål. Två spelare som annars inte kommit till rätta i Manchesterklubben, ändring på det nu?

Vidare till Arsenal som efter en imponerande öppning på säsongen tappat farten en aning med två oavgjorda matcher på de tre senaste ligamatcherna. Dagens match blir ett lysande tillfälle för Arsene Wenger att vända på trenden och sätta press på lagen i toppen av ligan.

Senaste ligamötet lagen emellan slutade med seger för Manchester United efter en mycket spännande och underhållande tillställning. Får vi se något liknande idag tro? Hos bet365* finns Manchester United just nu till 2.50 medans en seger för Arsenal ger dig hela 3.00 gånger pengarna. En vinst för The Gunners känns klart möjlig, inte minst då hemmalaget saknar viktiga pjäser som Chris Smalling och Zlatan Ibrahimovic.

______________

Manchester United - 2.50 | Oavgjort - 3.40 | Arsenal - 3.00