Helgen närmar sig och det innebär fotboll av högsta nivå för hela slanten. Imorgon, fredag, är det dags för de regerande tyska mästarna Bayern München att gästa Schalke samtidigt som Zlatans gamla klubb, PSG tar emot St. Etienne på Parc des Princes. Häng med!

Schalke 04– Bayern München | Avspark 20.30


Förra säsongens femteplacerade Schalke spelar imorgon ikväll en av sina svåraste matcher för säsongen när de mångfaldiga och regerande mästarna Bayern München kommer på besök.

Bayern har inför i år värvat smart och är ett lag som med största sannolikhet försvarar Bundesligatiteln men även har stor chans på Champions League pokalen. Inför säsongen har laget fått in inga mindre än den portugisiske supertalangen Renato Sanches, Dortmunds förra backklippa Mats Hümmels och inte minst succétränaren Carlo Ancelotti. Allt verkar gå rätt för de röda giganterna och redan nu toppar laget tabellen.

En omgång har spelats i Bundesliga och då tog de mästarna en 6 – 0 seger mot Werder Bremen på Allianz Arena, en match där inte minst Lewandowski visade storform med sina 3 mål.

Schalke i sin tur förlorade mot Eintracht Frankfurt med 1 – 0 på bortaplan. Nu väntar en match där Bayern är storfavoriter och där det kommer bli en ensidig historia. Unibet * ger dig följande odds på rakt spel.

Schalke – 11.00 | Oavgjort – 5.50 | Bayern München – 1.30

Paris Saint Germain – Saint-Étienne | Avspark 20.45


Ingen Zlatan och numera ingen David Luiz men PSG är alltjämt utan tvekan franska ligans bästa lag. I Ligue 1 har 3 omgångar spelats och PSG finner vi på en femteplats efter 2 vinster och 1 förlust. Senast förlorade laget med 3 – 1 mot på Monaco på Stade Louis II och det var ingen imponerande prestation från mästarna. Nu väntar Saint Etienne som lyckats knipa 4 poäng på 3 matcher som resultat av en vinst, ett kryss och en förlust. Mot PSG på Parc des Princes blir det allt annat än enkelt och vi kommer bevittna en match där PSG styr matchen och bör kunna vinna.

Paris SG – 1.25 | Oavgjort – 5.85 | Saint-Étienne – 13.00

Ovanstående odds är tagna från Unibet * som erbjuder en av marknadens absolut bästa sportsbook. Här finner ett stort spelutbud till marknadens bästa odds och just nu en bonus på 200% upp till 1000 kronor. Registrera dig lagom till helgens matcher!

Spela hos Unibet!