Igår kväll spelades de första fem matcherna i Champions League playoff-runda. Ikväll fortsätter jakten på deltagare till Europas finaste klubblagsturnering. Vi finner bland annat Porto, Roma, Monaco, Villareal och Mikael Lustigs Celtic på spelschemat. Vilka kniper de sista Champions League platserna?

Porto – Roma | Avspark 20.45


En av omgångens allra största matcher spelas på Estádio do Dragao när Porto tar emot italienska storklubben Roma. Porto tog en tredjeplats i portugisiska högsta ligan förra säsongen och som resultat finner vi laget i denna omgång. Lika så var fallet för Roma som via tredjeplatsen fick en plats i denna playoff-omgång.

Det är två storlag som båda bör spela i Champions League men endast en plats är tillgänglig och det väntar därmed ett intressant dubbelmöte med start ikväll i Portugal. Favoriter till segern ikväll är Porto i egenskap av spel på hemmaplan men matchen kan sluta hur som helst. Nordicbet * ger dig följande odds på matchen.

Porto – 2.29 | Oavgjort – 3.35 | Roma – 3.35

Villareal - Monaco | Avspark 20.45


På El Madrigal i Villareal finner vi nästa stormöte i denna Champions League Playoff-omgång. Första mötet spelas i Spanien och returen spelas nästa vecka på franska Rivieran. Det handlar om Villareal och Monaco, två lag som desperat söker Champions League platsen.

Förra säsongen tog Villareal en fjärdeplats i La Liga vilket är klart godkänt då laget endast och inte alls förvånansvärt fann de tre stora giganterna i spansk fotboll ovanför sig i tabellen.

Monaco i sin tur tog en tredjeplats i Ligue 1 bakom Lyon som knep direktplatsen till Champions League med samma poäng som Monaco. Det är små marginaler som avgör tabeller och matcher och även detta dubbelmöte kan mycket väl bli en tajt historia.

”De gula ubåtarna” är knappa favoriter till avancemanget till Champions Leagues gruppspel och givetvis även i denna match på hemmaplan ligger favoritskapet hos Villareal. Du finner spel på Villareal som segrare i kvällens match till oddset 2.05 hos NordicBet * .

Villareal – 1.97 | Oavgjort – 3.35 | Monaco – 4.45

Övriga playoff-matcher i Champions League ikväll
20.45CelticvsHapoel Beer Sheva(1) 1.64 (X) 4.00 (2) 5.95
20.45Dundalk FCvsLegia Warszawa(1) 4.10 (X) 3.35 (2) 2.04
20.45PFC LudogoretsvsViktoria Plzen(1) 2.09 (X) 3.35 (2) 3.95

På NordicBets kompletta sportsbook finner du massor av spelalternativ och fina odds på Champions League.

Spela hos NordicBet!