Landskamperna är nu över för denna vända och onsdagens kupong ger oss bland annat damernas Champions League där Häcken tar emot Benfica - blir det vinst även denna gång? Vi får även lite heta matcher från den Brasilianska högsta ligan och den klassiska FA-cupen. 

1. Häcken - Benfica 1

Häcken inledde Champions League med två tunga förluster mot Lyon och Bayern München, men i den senaste omgången visade Getingarna att de inte bara är här för att se och lära. Benfica betvingades med 1-0 i Lissabon och då Bayern München förlorade mot Lyon kan svenskorna faktiskt ta sig förbi tyskorna om det blir ännu en torsk mot den franska jätten. Rubensson, Curmark och Blackstenius är alla spetsspelare som gästerna kommer att få svårt att hantera. Konstgräs är inte en faktor som talar för Benfica och portugisiskorna ska vara nöjda om de löser en pinne. 1X spelas.

2. Bayern München - Lyon 2

Lyon sparade det bästa till sist i det vändande mötet med Bayern München. Med bara ett fåtal minuter kvar av matchtiden knoppade Henry in 2-1, ett mål som betydde att Lyon vänt underläge till seger. Moralen är därmed på topp och den har inte heller blivit sämre efter den magiska 6-1-segern mot PSG. Hittar fransyskorna upp i liknande nivå i Tyskland får Bayern München problem. Tyskorna torskade den senaste ligamatchen mot Wolfsburg och får ännu en gång svårt att ta poäng av Lyon. Tvåan klarar sig galant på egna ben. 

3. Hoffenheim - Barcelona 2

Ett annat tyskt lag som får stora problem under onsdagen är Hoffenheim. Värdinnorna hänger med i toppstriden av det inhemska ligaspelet, men att de ska kunna bjuda upp till dans när de regerande Champions League-mästarinnorna kommer på visit är långsökt. Barcelona spelar en fartfylld och vägvinnande fotboll där superstjärnorna Hermoso och Martens ofta agerar dräpare i de främre leden. Det är en duo som på egen hand kan skjuta både en och två bollar förbi stackars Hoffenheim. Tvåan är en megabank.

4. Stockport - Bolton 2

Omspel i FA-cupen där Stockport ska vara oerhört nöjd med vad de åstadkom i det första mötet. 2-2 mot ett lag hemmahörandes två divisioner högre upp än Stockports National League är inte illa pinkat. Patrick Madden fanns med bland målskyttarna mot Bolton och är en möjlig gubben i lådan även här, men favoritskapet ska ändå tillskrivas gästerna. Bolton kommer stärkta efter 2-0 mot Crewe Alexandra i ligaspelet och når Johan Elmanders gamla lag upp i närheten av sin högstanivå vinner de detta. Gubben (etta-tvåa) spelas även om tvåan är troligast.

Spela på FA-cupen på Topptipset här!

5. América MG - Atlético GO X

Atlético GO har visat svag form mot slutet och gästerna är därför farligt nära nedflyttningsstrecket. Nivån måste per omgående höjas om gästerna ska klara sig kvar i finrummet. Mot América MG har Atlético trots allt positiv inbördes statistik och med vänstervridna streck är högersidan inget som får missas. América är inte några utpräglade hemmakatter och med solklar motivations-fördel i österled är det onekligen läge att springa ut och leta fram den breda penseln. Alla tecken och skrälljobb är enda vägen att gå. 

6. Cuiabá - Internacional 1

Internacional är normalt en storklubb i Série A, något som inte är lätt att förstå vid en titt på tabellen. En sjundeplats kan tyckas okej vid en första anblick, men för ett lag med ambitioner om att spela i Copa Libertadores är det långt ifrån godkänt. Bortaspelet är den största akilleshälen för Internacional som inte går säkra mot Cuiabá heller. Värdarna ståtar med fyra raka matcher på eget gräs utan torsk och det är en trend som ska kunna hålla i sig över denna afton också. Med smått högervridna streck är 1X ett sunt val. 

7. Juventude - Fluminense 1

Bottenlaget Juventude ligger pyrt till i botten av Brasileiro Série A, men efter två raka segrar finns ändå kontakt med lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Totalt fyra raka utan nederlag är ett facit som Fluminense får svårt att bryta. Gästerna är utan Fred och Xavier - båda avstängda - och spelet på resande fot är heller inget som utgör munter läsning. Tre raka nederlag utanför hemtrakterna vittnar om detta och med tanke på att den största portionen motivation ligger till vänster blir valet enkelt. 1X liras.

8. Palmeiras - São Paulo 2

Derbydags i Sao Paulo där vi ämnar att göra en fräckis. Palmeiras har mer eller mindre säkrat en plats i nästa säsongs Copa Libertadores och med en rejäl avbräckslista inför dusten mot Sao Paulo väljer vi att göra avslag på värdarna. Sao Paulo har kontraktet att spela för och i en tillställning av denna kaliber kommer motivationen av sig själv. Palmeiras saknar lirare som Deyverson, Melo och Gómez, avbräck som gör värdet till höger väldigt lockande. Vi lämnar den övervärderade ettan därhän.

Spela på topptipset här!