Här bjuds vi på VM-kval och engelska FA-cupen. Det är 3 miljoner i jackpot så det finns all anledning att ta del av våra Europatipsförslag. Nederländerna tar emot Norge och säkrar gruppvinsten och direktplats vid vinst. Men vad sägs om klassikermötet mellan Argentina - Brasilien i det sydamerikanska VM-kvalet där dem båda ligger i topp och är i stort sett klara för VM 2022. Kupongen är färdigspelad onsdag morgon när slutsignalen ljuder i mötet mellan Kanada - Mexiko.

Spelstopp: Tisdag 15/11 20:44

1. Nederländerna - Norge 1

Gruppfinal från Grupp G där varken Nederländerna eller Norge lyckades förvalta sina tacksamma uppgifter i föregående omgång. Oranje lyckades med konststycket att tappa 2-0 till 2-2 på kort tid mot Montenegro. Försvaret behöver agera mer hänsynslöst för att van Gaals mannar ska lägga beslag på förstaplatsen. Med det sagt såg Norges offensiv inte mycket ut för världen i 0-0-matchen mot Lettland. Avsaknaden av Haaland är stor och utan superstjärnan kammar baggarna noll på De Kuip. Nederländerna förfogar över fler matchvinnare och säkrar gruppsegern via tre poäng. Spikad etta.

2. Wales - Belgien 2

Wales gjorde jobbet i 5-1-segern mot Belarus som betydde att Drakarna kan klara sig till playoff även vid förlust mot Belgien. De sistnämnda har redan gruppsegern i hamn efter bara ett poängtapp så här långt, men även vid rotation är Martínez adepter att anse som favoriter i Cardiff. Wales kommer inte att lägga sig lättvindigt och värdarna ska inte räknas bort när de förfogar över lirare som Ramsey, Bale och Wilson. Drakarna får först och främst rikta in sig på försvar, men vi vill gärna ha med krysset på större system. Tvåan först.

3. Finland - Frankrike 1

Frankrike säkrade gruppsegern efter att ha asfalterat Kazakstan med hela 8-0. Mbappé, Benzema och Griezmann glänste alla i samma drabbning, men mycket talar för att Didier Deschamps låter sina superstjärnor vila när resan går till ett svinkallt Helsingfors. Där står ett ruskigt taggat Finland på andra sidan som efter 3-1 mot Bosnien och Hercegovina har andraplatsen i egna händer. Jukka Raitala fattas efter sitt röda kort senast, men även utan honom ska finnarna kunna bjuda upp till dans. Allt värde och all motivation finns till vänster och då är tvåan ett fräckt avslag. 1X spelas.

4. Montenegro - Turkiet 2

Montenegro såg länge ut att gå mot en säker förlust mot Nederländerna, men fyra osannolika minuter i matchens slutskede såg värdarna komma ikapp till 2-2. Insatsen skvallrade om att visst kunnande finns i laget, men mot ett betydligt mer motiverat Turkiet ska Haksabanovic och övriga inte ha mycket att säga till om. Gästerna kommer från en rejäl islossning mot Gibraltar och har spets i lirare som Yilmaz, Dervisoglu och Calhanoglu. Vi blir inte förvånade om någon av dessa agerar matchvinnare i Podgorica. Endast på grund av hård streckning agerar krysset stödhjul åt tvåan.

5. Bosnien - Ukraina 2

Det blir inget VM för Bosnien och Hercegovina. Insatsen i 1-3-förlusten mot Finland var hädisk och då ska det också sägas att värdarna spelade med en man mer i en dryg timme. Anel Ahmedhodzic och hans kompanjoner får således ta sikte på nästa mästerskap. Ukraina kommer till Zenica med en rejäl skopa motivation då seger är det enda som räknas för de gulklädda. Finland - för tillfället två poäng före - står inför en tuff uppgift mot Frankrike och det är inte omöjligt att Ukraina lyckas ta sig förbi denna afton. Tvåan kan gott lämnas allena.

6. Argentina - Brasilien 1

Från Europa till Sydamerika där ett klassikermöte stundar i San Juan. Den vändande bataljen mellan Argentina och Brasilien avbröts som bekant efter politiska oegentligheter, men här ska 90 minuters stenhård kamp kunna utlovas. Brasilien säkrade biljetten till Qatar via 1-0 mot Colombia, en seger som innebär att brassarna inte nödvändigtvis behöver vinna mot värsta rivalen. Argentina besegrade i sin tur Uruguay med 1-0 och Lionel Scaloni fortsätter att stapla imponerande insatser på hög med La Albiceleste. I kraft av mer motivation och eget gräs gillar vi ettan mest. Till sund procent spikas Argentina.

Spela Argentina - Brasilien på Europatipset!

7. Chile - Ecuador 1

Ecuador gjorde vad som krävdes mot Venezuela, men inte mycket mer än så. 1-0-segern var rättvis men samtidigt syntes det lång väg att Enner Valencia inte fanns med längst fram. Anfallaren fattas även mot Chile och då har vi svårt att se de bortasvaga gästerna få hål på La Roja. Tack vare tre raka segrar och lika många hållna nollor har värdarna kravlat sig upp på en direktplats till Qatar. Med rådande form och Ecuadors oförmåga på resande tass i åtanke lutar vi åt att Chile spinner vidare på inslagen väg. Trolig etta, håll för ögonen när det kommer till strecken.

8. Colombia - Paraguay 1

Colombia stretade emot Brasilien på ett hedersamt vis i Sao Paulo. 0-1 var däremot ett resultat som fortsatt betyder att Reinaldo Ruedas manskap befinner sig i getingboet runt playoff-platsen. Med det sagt är Colombia ett bättre lag än Paraguay och även om Mojica och Barrios är avstängda finns tillräckligt med eldkraft i de offensiva leden för att sänka gästerna. Bytet av förbundskapten gav inte Paraguay någon effekt mot Chile och bara två segrar på 13 försök skvallrar om var besökarnas problem ligger. Ettan går först men den bisarra streckningen gör den ospikbar. Åtminstone krysset bör finnas med.

9. Bolivia - Uruguay X

Trots att Óscar Tabárez hade dopat sina adepter med adrenalin - insatsen var verkligen ursinnig - lyckades Uruguay varken göra mål eller få med sig poäng mot Argentina. Goda råd börjar så smått bli dyra för gästerna som är ett annat landslag utanför Montevideo. En blygsam viktoria på sex bortamatcher vittnar om detta och Uruguay går inte säkra i La Paz. Bolivia tar så gott som alla sina poäng i huvudstaden och den höga höjden är som alltid en tung faktor att väga in. 2-1-0 på de tre senaste hemmamatcherna är starka papper från La Verde. Med högervridna streck föredras hela spannet. 

10. Venezuela - Peru 1

Peru skakade liv i drömmen om Qatar via en enkel 3-0-seger mot Bolivia. Malmö FF:s Sergio Pena fanns med bland målskyttarna och är en viktig kugge på mitten, men till över 55 procent går det inte att lita på Pena och hans kompanjoner. Peru trivs inte nämnvärt med spelet på resande tass och får det inte enkelt trots att jumbon Venezuela står på andra sidan. Värdarna har tagit samtliga sju poäng på egen mark och är i enormt behov av ytterligare tre pinnar denna afton. Till smakligt värde garderar vi för att Venezuela kniper minst ett halmstrå. 1X liras.

11. Kanada - Mexiko X

Innan vi sätter kurs mot FA-cupen ska vi syna ett toppmöte från det nordamerikanska VM-kvalet. USA toppar gruppen på målskillnad före Mexiko som i sin tur är en poäng före Kanada. Det vändande mötet slutade 1-1 och med en snorjämn toppstrid blir det svårt att skilja lagen åt även denna gång. Mexiko är att anse som det något bättre laget i grunden, men Kanada är otroligt farliga i sina omställningar. David, Larin och Davies är alla spelare med enorm fart under pjäxorna. Smygvärdet i väst lockar mest inledningsvis. Tillåter finanserna bockas alla rutor i på större system.

Spela Europatipset här!

12. Cambridge - Northampton 1

Så till England och FA-cupen där omspel väntar när Cambridge drabbar samman med Northampton på Abbey Stadium. Värdarna, till vardags i League One, parkerar in strax under toppskiktet i tredjedivisionen och hittar de upp i ansenlig nivå får gästerna svårt att hänga med. Joe Ironside är en spelare som kan avgöra detta på egen hand. Northampton tappade ledning till förlust senast mot Bristol Rovers, detta trots att The Cobblers slutförde matchen med en man mer på banan. Hemmabanan är en tung faktor för Cambridge som inte gör några misstag denna afton. Ettan spikas till runt 45 procent.

13. Cheltenham - Gillingham 1

Desto mer oviss är FA-cupens - och för all del även kupongens - sista strid. Cheltenham och Gillingham tillhör båda League Ones undre halva och i det vändande mötet, detta är ett omspel, slutade tillställningen 1-1. Det slutade även Ligacup-bataljen lagen emellan i augusti och mycket talar för att en jämn tillställning återigen ligger i luften. Marginell fördel ges värdarna i kraft av hemmaplan, men den hårt streckade ettan kan inte lämnas ensam. Den breda penseln är att föredra på Jonny-Rocks Stadium. 

Singelstrecket! - Nederländerna

Ett stycke totalfotboll väntar Norge i Rotterdam och då hänger baggarna inte med i svängarna. Nederländerna gör livet surt för Solbakken och övriga. 

Kupongrensaren! - Finland

Frankrike är redan klara för VM. Ett arrogant och reservbetonat Les Bleus väntas därför inte förta sig i Helsingfors. Bra läge att plocka bort favoriten. 

96 rader

1. Nederländerna - Norge 1

2. Wales - Belgien 2

3. Finland - Frankrike 1x

4. Montenegro - Turkiet x2

5. Bosnien - Ukraina 2

6. Argentina - Brasilien 1

7. Chile - Ecuador 1

8. Colombia - Paraguay 1

9. Bolivia - Uruguay 1x2

10. Venezuela - Peru 1x 

11. Kanada - Mexiko 1x

12. Cambridge - Northampton 1

13. Cheltenham - Gillingham 12

864 rader

1. Nederländerna - Norge 1

2. Wales - Belgien x2

3. Finland - Frankrike 1x

4. Montenegro - Turkiet x2

5. Bosnien - Ukraina 2

6. Argentina - Brasilien 1

7. Chile - Ecuador 1

8. Colombia - Paraguay 1x

9. Bolivia - Uruguay 1x2

10. Venezuela - Peru 1x

11. Kanada - Mexiko 1x2

12. Cambridge - Northampton 1

13. Cheltenham - Gillingham 1x2

I samarbete med Svenska Spel* Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100