Det väntar en otroligt spännande finalhelg i Wimbledon. Men mest av allt, precis som alltid, efter det rullar tennissäsongen på precis som alltid, utan uppehåll. Tycker man det under sommarmånaderna är lite dåligt med matcher att spela på, då ska man intressera sig för tennis, för det finns alltid matcher att spela på. Lite färre under november och framför allt december, men då är det ju inget större problem det där, att hitta annat att spela på.

Välj rätt spelbolag för tennis

Hur väljer man då rätt spelbolag om man vill spela på tennis?

Vi ska reda ut begreppen och, även om det tyvärr inte finns något tydligt svar på frågan, dela med oss av information som vi under alla år inom branschen samlat på oss.

Bet365 – störst och bäst live

Bet365 är världens största spelbolag och man är antagligen klart störst på tennis också. De har ett enormt utbud av matcher och enkelt uttryckt är det så att spelas det en tennismatch någonstans i världen – då har Bet365 odds på den.

Spelbolaget har också liveodds på i stort sett alla matcher, något som gör att de sticker ut. Bet365 livesänder också mer tennis än alla andra spelbolag, vilket bara det är ett starkt skäl till att ha ett spelkonto hos dem.

Finns det något negativt med Bet365 då? Ja, de har faktiskt lite sämre odds än många andra. Jämför man alla spelbolag så ligger Bet365 nära botten sett till återbetalningsprocent. De är fantastiska på alla andra sätt, men oddsen är sådär, inte minst på tennis. Men samtidigt får man som sagt väldigt mycket annat, så priset kanske inte spelar så stor roll?

100% av 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

Unibet och LeoVegas

Man kan tro att det skiljer mer än det gör mellan spelbolagen ibland, men många av dem är faktiskt nästan exakt likadana. Unibet och LeoVegas numera också William Hill har samma leverantör av odds, vilket innebär att de har i stort sett identiskt utbud och samma odds. De kan någon enstaka gång ha ett odds som de andra inte har, men det är sällan.

Hur är de här spelbolagen på tennis då? De står sig väldigt bra. Det finns inget som gör att de sticker ut egentligen, men de är stabila och har precis vad man förväntar sig från ett etablerat spelbolag. Alla har helt okej odds, oftast lite högre än Bet365, men deras utbud av antal matcher och turneringar är inte lika bra. Spelar man inte på de mest undanskymda matcherna så finns dock det man behöver och liveutbudet är också helt okej.

Viktigast av allt här: Bonusar är bra, och har man kanske ett konto hos Unibet som man trivs med, då kan man "plocka" bonusarna från LeoVegas också, så kan man sen bestämma sig för vilken sajt man trivs bäst på.

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta
18+ | Regler och villkor gäller
100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet

Högst odds hos Bethard

Man kan prioritera olika saker som spelare när man väljer spelkonto, men det finns en sanning som inte går att komma ifrån. Det är viktigt med höga odds om man vill vinna pengar i längden. För ett enstaka spel kanske det inte känns som om den där sista tiondelen gör så stor skillnad, men över tid, med många spel, blir skillnaden enorm. 

Bethard är det spelbolag som har högst återbetalning av alla spelbolag när det kommer till tennis. De har bestämt sig för att ligga högst, och det är bara att tacka och ta emot.

Utbudet är inte i Bet365-klass, men precis som hos Unibet och deras "kusiner" finns det man som spelare behöver. Bethard ska utan tvekan provas om man spelar på tennis.

Betsson, Nordicbet och Betsafe

Här har vi nästa familj av spelbolag och i det här fallet är de inte bara kusiner, de är bröder. Och egentligen exakt likadana. Så samma sak här som när det gällde Unibet och LeoVegas; de här spelbolagen har fina bonusar – och har man konto hos någon av dem där man trivs bra, passa då på och skapa ett spelkonto hos någon av de andra och få en fin bonus. Det är samma utbud och samma odds på allt.

Hur de är på tennis? Klart stabila, men inget som står ut riktigt. Betsson försöker jobba på sin tennisprofil, men man gör det i nuläget med kända namn snarare än att försöka slipa på produkten eller oddsen. Potentialen finns dock och vi får se vad som händer i framtiden.

Betsson-familjen är som Unibet och LeoVegas, men med lite sämre odds (och jämfört med Bethard är oddsen mycket sämre). Om man jämför med Bet365 så är oddsen ungefär likvärdiga, men utbudet mycket svagare. De här spelbolagen rekommenderas främst för att ta bonusen, men villkoren och erbjudandet är bättre på andra håll när det gäller just tennis.

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 1000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Spel ner till div 5
Bäst odds på svensk sport
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 500 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
Snygg sajt
Flera specialspel
18+ | Regler och villkor gäller

Hitta massor av utvalda bonusar

Titta gärna i vår lista över svenska spelbolag som är handplockade av oss här på Betting.se. Alla är godkända av både Spelinspektionen och oss, så de håller måttet. Det är värt att plocka bonusarna även på mindre spelbolag innan man bestämmer sig för var man trivs bäst.