Alla spelare som spelar på betting inne hos Bethard* kommer under dagen att få ett klockrent erbjudande på Champions League. Alla spelare kommer nämligen att kunna spela riskfritt på livespel i matchen mellan PSG och Manchester City. En match som på förhand ser mycket jämn ut. Kanske är det perfekt för att utnyttja erbjudandet på Bethard* under denna spännande Champions League-kväll.

Använd dig av erbjudandet

För att kunna spela med hjälp av erbjudandet på Bethard* så behöver du först och främst lägga ett spel på matchen mellan PSG och Manchester City. Efter det så behöver du även lägga till ett spel på livebet. Det är under det spelet som du spelar live på matchen som kommer att kunna få tillbaka din insats om det skulle förlora det bettingtipset. Livespelet kommer att vara värt upp till 400 kronor, och därmed ge dig stora förutsättningar för att kunna vinna pengar på betting och liveodds.

Erbjudande på betting

Många spelsajter kör med erbjudanden likt det som finns att använda sig av inne på Bethard*. Att ha ett bra utbud av erbjudanden kan locka spelare, samtidigt som många medlemmar fortsätter att hålla ögonen öppna för bettingsidan. Vi älskar när det kommer nya och kreativa typer av erbjudanden och försöker alltid uppdatera våra läsare om vilka aktuella erbjudanden som finns ute på nätet. Se därför till att följa med på hemsidan för att få information om alla starka erbjudanden som delas ut av Bethard och många andra bettingsajter online.