På kvällens spelschema finner vi inte enbart ett Stockholmsderby mellan Hammarby och AIK utan även en rad intressant drabbningar i Superettan. Många lag slåss om topplaceringarna och en plats i högsta ligan kommande säsong, däribland serieledaren IK Sirius, jagande tabelltvåan AFC United och tabelltrean Halmstad BK.

AFC United - Trelleborg

AFC United tog sig till Superettan för två säsonger sen och spelar i år sin andra säsong i Sveriges näst högsta liga. Förra säsongen blev det en 8:e plats i tabellen men i år har det gått bättre. AFC finner vi just nu på en andra plats i tabellen med 30 inspelade poäng, en poäng bakom ledande IK Sirius. På hemmaplan har laget visat styrka och segrat i 6 av sina 7 matcher och ännu har det inte blivit någon förlust. Senast vann laget med imponerande 4 – 1 mot Halmstad och nu möter man ett snäppet sämre Trelleborg på hemmaarenan Skytteholms IP. Trelleborg jagar topplagen men efter 15 omgångar 10 poäng färre än huvudstadslaget AFC. Kommer AFC toppa tabellen även om det är för en stund eller kommer Trelleborg se till att AFC United åker på sin första förlust på hemmaplan i år?

AFC United – 1.74

Oavgjort – 3.65

Trelleborgs FF – 4.45

IK Sirius – Assyriska FF

Serieledaren Sirius tar emot ett svagt Assyriska på söndagskvällen och på förhand finns det bara ett utfall i denna match. Sirius har endast en förlust på hemmaplan och Assyriska som befinner sig på 14:e plats i tabellen har endast två bortavinster i år. Segertåget från Uppsala bör inte tappa poäng hemma på Studenternas IP och hemmaseger finner du till oddset 1.42 hos Betsson*.

IK Sirius – 1.42

Oavgjort – 4.45

Assyriska FF – 6.95

Halmstads BK – Ängelholms FF

Kvällens sista match i Superettan spelas på Örjans Vall i Halmstad och där tabelltrean Halmstad tar emot nedflyttningsplacerade Ängelholms FF. Halmstad har endast förlorat en av sina sju spelade hemmamatcher och Ängelholm som vi finner näst sist i Superettan har endast två bortasegrar i årets ligaspel. Ikväll är Halmstad klara favoriter till trepoängaren men resultatet är inte fastställt och tror du på en skräll kan du spela Ängelholms FF att segra till fina 8.95 hos Betsson*.

Halmstads BK – 1.30

Oavgjort – 5.25

Ängelholms FF – 8.95

Betsson* erbjuder massvis av spelalternativ på allt ifrån tennis och rugby till pingis och fotboll. Hos Betsson* hittar du dessutom fler specifika spel, däribland på kvällens matcher.

Spela hos Betsson!