Det återstår drygt tre veckor innan Premier League 2016/2017 sparkas igång och med Leicester som regerande mästare samt ett tungt intåg av tränarnamn till de största lagen i ligan, blir det en intressant säsong att följa. Eller vad sägs om Antonio Conte till Chelsea, Pep Guardiola till Manchester City och José Mourinho till Manchester United? Vilka av dessa herrar ska snabbast samla sina trupper och formulera ett vinnande lag? Hos William Hill kan du spela vinnaren av Premier League! Vilka väljer du?

Manchester-klubbarna favoriter till titeln


Premier League sägs vara den tuffaste ligan att vinna och det är inte konstigt med tanke på de storlag som slåss om titeln. Kommande säsong kan det vara än svårare när en rad mästartränare tagit över de största lagen i ligan. Inte minst har Manchester United efter några bleka år visat att en storsatsning sker. Med José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic förenade i storklubben tror inte minst spelbolagen på succé.

Att vinna Premier League 2016/2017 | Odds från William Hill

Manchester City – 3.25

Manchester United – 4.33

Arsenal – 7.00

Chelsea – 7.00

Liverpool – 9.00

Hos William Hill finner du ett stort spelutbud och allt till de bästa oddsen på marknaden. Manchester City är favoriter till Premier League titeln med nye tränaren Pep Guardiola vid rodret. Därefter är rivalerna Manchester United favoriter till titeln kommande säsong. Tror du också på succé i Zlatan och Mourinhos återförening eller blir det ännu en skräll i Premier League?

Hos William Hill finner du oddsen på de övriga lagen och mycket mer. Registrera dig idag och så får du dessutom 100% upp till 1000 kronor!

Spela hos William Hill!