Allsvenskan i all ära men internationella mästerskap är något alldeles extra och denna sommar har varit full med internationell fotboll. För endast 2 veckor sedan tog Portugal något överraskande EM-guld och Cristiano Ronaldo har fullbordat sin karriär och bäddat vägen för ytterligare en Ballon d’Or utmärkelse. Men för er som saknar landslagsfotboll väntar ett spännande OS-mästerskap i Brasilien!

Många kandidater till OS-guldet


Det är ett spännande OS som väntar, eller vad sägs om värdnationen Brasilien, VM och Copa America finalisterna Argentina, EM-guld medaljörerna Portugal, de regerande världsmästarna Tyskland och dessutom Sverige. Den 4 augusti kickar OS igång och det är läge att spana in långtidsspelen. Klara favoriter finner vi i värdlandet Brasilien följt av Argentina, Tyskland och Portugal.

Att vinna OS i fotboll 2016


Brasilien – 1.95

Argentina – 6.00

Tyskland – 6.75

Portugal – 10.75

Colombia – 16.50

Mexico – 17.00

Sverige - 25.00

Guts kompletta sportsbook ger dig en fulländad spelupplevelse med massvis av spelalternativ, samtliga till marknadens bästa odds. Ovan ser du favoriterna till OS-guldet 2016 och du finner den kompletta listan och många andra spelalternativ hos Guts.

Spela på OS-vinnare hos Guts!