Efter en intensiv Fa cup-helg är Premier League tillbaka med matcher mitt i veckan igen, något som värmer i dessa mörka januari-tider. Under tisdag kväll spelas sex matcher där de båda Manchester-klubbarna möter bottenlag samtidigt som Arsenal söker revansch för förlusten mot Manchester United senast. Vi ger dig de bästa oddsen på samtliga matcher!

Arsenal vs Cardiff

Arsenal har hade ingen trevlig omgång i helgens FA Cup. Förutom att laget förlorade mot rivalen Manchester United fick "The Gunners" båda sin mittbackar skadade när Sokraris och Koscielny fick utgå. Sedan tidigare finns Bellerin, Welbeck och Mkhitaryan på skadelistan. Därför är det kanske tur att det är formsvaga Cardiff som väntar hemma på Emirates. De har nämligen bara en seger på de åtta senaste matcherna, alla turneringar inkluderade, och lär bli en munsbit för Özil och gänget. Det förväntas bli en enkel hemmaseger för "The Gunners".

1X2 odds, Arsenal - Cardiff City, Tis 29 jan 2019 at 20:45

Arsenal

Lika

Cardiff City

 Fulham vs Brighton

Hopplösa Fulham tar emot 13:e placerade Brighton i ett riktigt ångestmöte. Fulham måste börja vinna då man har sju poäng upp till säker mark, lika många poäng som Brighton har ned till nedflyttning. Brightons form är bättre än hemmalagets även om laget inte vunnit på tre matcher. På de sju senaste matcherna har Brighton endast förlorat mot Liverpool och Manchester United, i övrigt är man obesegrade. Fulham kan inte stoltsera med samma resultat. Nästjumbon har fyra raka förluster och har bara vunnit två av de 17 senaste matcherna och det mesta talar för att det blir Championship nästa säsong. 

1X2 odds, Fulham - Brighton, Tis 29 jan 2019 at 20:45

Fulham

Lika

Brighton

Huddersfield vs Everton

Om Fulham har svag form är det ingenting mot Huddersfield som inte har vunnit på 12 matcher. Det har blivit 11 förluster och den enda poängen man mäktat med sedan vinsten mot Wolves i november är 0-0 borta mot Cardiff. Den tyske tränaren som sensationellt förde upp laget till Premier League har fått sparken men det är inte särskilt mycket som talar för att trenden kommer vändas för det. Motståndaren Everton har heller ingen jätterolig säsong och ligger på 11:e plats i tabellen, knappast en placering den blå delen av Liverpool är nöjda med. Dock är det bara tre poäng upp till 7:e platsen och titeln "The best of the rest", något laget garanterat har som målsättning. 

1X2 odds, Huddersfield Town - Everton, Tis 29 jan 2019 at 20:45

Huddersfield Town

Lika

Everton

Wolves vs West Ham

Wolves har imponerat under säsongen och ligger på åttonde plats inför mittenmötet mot 10:an West Ham. Då bara ett poäng skiljer lagen åt kan det bli en jämn tillställning på Molineux Stadium. Inget av lagen imponerande i helgens FA Cup där West Ham åkte ur mot League 1-laget AFC Wimbledon medan Wolves fick 0-0 borta mot Shrewsbury från samma division. Wolves har dock varit relativt starka på hemmaplan där man vann senast mot Leicester och dessförinnan besegrade Liverpool. West Ham har inte vunnit på bortaplan under 2019.

1X2 odds, Wolverhampton Wanderers - West Ham United, Tis 29 jan 2019 at 20:45

Wolverhampton Wanderers

Lika

West Ham United

Manchester United vs Burnley

Pånyttfödda Manchester United är klara favoriter när laget tar emot Burnley på Old Trafford. Efter en miserabel säsong med Mourinho vid rodret har ersättaren och tillfällige (?) managern Ole Gunnar Solskjaer fått laget på rätt väg med åtta raka segrar. Nu tar man emot Burnley på hemmaplan, ett lag som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket men som också har hyfsad form med endast en förlust på de sex senaste matcherna. United ska dock inte ha några problem att vinna sin sjunde raka Premier League-match men det gäller för de rödklädda att inte slappna av. 

1X2 odds, Manchester United - Burnley, Tis 29 jan 2019 at 21:00

Manchester United

Lika

Burnley

Newcastle vs Manchester City

Rafa Benitez Newcastle tar emot Pep Guardiolas Manchester City på St James Park och det är ett vitsvartrandigt lag som är väldigt nära nedflyttning med endast två poängs marginal ovanför strecket. Man kommer inte få något gratis mot Manchester City som jagar serieledaren Liverpool, fyra poäng före de ljusblå. Efter två raka förluster under det hektiska julschemat har City hittar formen rejält under 2019. Laget har vunnit alla sju matcher man spelat under januari månad, har inte släppt in mål på sex matcher och har under starten på året en målskillnad som säger 30-1. Newcastle vann visserligen senaste ligamatchen hemma mot Cardiff men kommer inte att ha mycket att säga till om mot City.

1X2 odds, Newcastle United - Manchester City, Tis 29 jan 2019 at 21:00

Newcastle United

Lika

Manchester City
​​​​​​​​​​​​​​​