Efter en fulländad helg späckad med fotbollsunderhållning tar vi oss en titt på veckans cupmatcher i England. Det väntar nämligen omspel i FA-cupen med tre matcher under tisdagen och en på onsdagen. Betting.se tar dig igenom matcherna med högsta oddsen på samtliga omspel.  

Blackburn vs Newcastle

Efter 1-1 på St James Park har det 14:e placerade Championship-laget Blackburn nu chansen att spela inför hemmapubliken i FA-cupens 32-dels final. Newcastle är i horribel form och enda segern på de 10 senaste matcherna har kommit mot jumbon Huddersfield. Lägg där till att Newcastle inte vunnit en bortamatch i FA-cupen sedan 2006.

Blackburns säsong har heller inte varit fantastisk men man har hittat lite hopp på slutet med två raka vinster i ligan, plus krysset borta mot Newcastle i FA-cupen. Håll koll på Bradley Dack som gjort 13 mål under säsongen och också var målskytten i första mötet mellan lagen. För Newcastle står hoppet till Salomón Rondón som gjort fem mål och därmed är lagets bäste målskytt.

1X2 odds, Blackburn Rovers - Newcastle United, Tis 15 jan 2019 at 20:45

Blackburn Rovers

Lika

Newcastle United

Luton vs Sheffield Wednesday

League one-laget Luton kan mycket väl spela i Championship nästa år då man är i strålande form och ligger tvåa i tabellen. Man har inte förlorat i ligaspelet sedan oktober och fick oavgjort borta mot Championship-laget Sheffield Wednesday i förra mötet mellan lagen.

Samma kan inte säga om Sheffield som ligger på plats 16 i Englands andradivision och inte har vunnit på de fyra senaste matcherna. Trots att Luton ligger en division under är laget favoriter när de klassiska klubbarna drabbar samman på Kenilworth Road.

1X2 odds, Luton Town - Sheffield Wednesday, Tis 15 jan 2019 at 20:45

Luton Town

Lika

Sheffield Wednesday

Stoke vs Shrewsbury

Två formsvaga lag ställs mot varandra en dryg vecka efter att man spelat 1-1 på Greenhous Meadow. Inget av lagen har vunnit under 2019 där League One-baserade Shrewsbury precis som Championship-klubben Stoke har fem raka matcher utan seger. Förvänta er ingen sprudlande match när det är två målsnåla lag som möts, till exempel har Shrewsburys senaste sju FA Cup-matcher blivit under 2,5 mål. Stoke har dock fördelen av hemmaplan och har ett starkare lag på pappret när man nu tar emot Shrewsbury på Bet365 Stadium.

1X2 odds, Stoke City - Shrewsbury Town, Tis 15 jan 2019 at 21:00

Stoke City

Lika

Shrewsbury Town

​​​​​​​Southampton vs Derby

St. Mary's Stadium får stå värd för FA-cupen efter att Southampton inte lyckats vinna mot Derby i första mötet. "The Saints" har en tung säsong och är endast 1 poäng över nedflyttningsstrecket. Därför var det något överraskande att man lyckades besegra Leicester på bortaplan med 2-1 i senaste omgången. Innan dess hade laget fyra raka matcher utan seger.

Derby i sin tur innehar just nu den sjätte och sista platsen i Championship som ger en Playoff-plats till Premier League. Första matchen blev en målrik historia där Derby lyckades kvittera med två snabba mål inom tre minuter trots underläge med 2-0. Nu har dock Southampton hemmaplan vilket gör dem till ganska stora favoriter.

1X2 odds, Southampton - Derby County, Ons 16 jan 2019 at 20:45

Southampton

Lika

Derby County

 ​